Thursday, March 28, 2024

Sistemul de invatamint cu finalizare: o olimpica la biologie joaca intr-un film porno!(VIDEO)

Must Read

Avem o ecuatie de toata frumusetea. Totul incepe de la 1 + 1. Stati nu va grabiti, inca nu fac 2. Sa ne lamurim putin. Mai intii, il avem pe Otil, un tip care datorita statutului de iubit al Mihaelei Radulescu, a devenit cel mai mediatizat penis al momentului.

Avem apoi o tinara de 18 ani, care, ceva mai tupeista din fire, a sarit din banca scolii direct pe prima pagina din Libertatea si l-a invitat pe Otil la o filmare pentru adulti. Si nu doar pentru o placere jurnalistica perversa, cit mai ales pentru bani. 15.000 de euro, mai exact, pentru trei partide fierbintI in trei.

Dani a reactionat recent, in Cotidianul: “Fetele nici macar nu sint artiste de gen, sint probabil doua femei de serviciu care dadeau cu aspiratorul in biroul unui redactor plictisit si enervat ca iar n-are nimic despre Dani la inchiderea editiei.”

Exmatriculare humanum est

- Advertisement -

Il informam pe Dani Otil ca, pe criza asta, femeile de serviciu din redactii arata mult mai rau, le dor salele si n-au chef de frecat podele cu mega-vedete de la televizor. Dimpotriva: una dintre tinerele in culpa (sa-i zicem simplu, Alexandra, Lilly pe numee de scena) este inca eleva in clasa a XII-a la Colegiul National “Ion Creanga” din Bucuresti. Are 18 ani impliniti, iar alegerea ei de a participa la o astfel de sedinta foto pentru cel mai vindut ziar din Romania s-a dovedit a fi o bomba cu explozie intirziata. Consiliul profesoral al Liceului “Ion Creanga” a sarit in sus, demonstrind ca sistemul de invatamint romanesc nu vrea sa se asocieze cu penisul erect al lui Dani Otil.

“Doamna diriginta a venit in clasa cu o hirtie oficiala, chipurile de la doamna directoare, pe care scria daca colegii mei sunt de acord cu aparitia mea in ziarul Libertatea din data de 7.11.2008. S-a facut consiliu cu toti profesorii in cancelarie si toti profii au propus sa fiu exmatriculata.”, ne-a declarat Lilly.

Regulamente soft pentru pozitii hardcore

Tinerei i-au fost aduse la cunostinta hotararile prin sms (interesant). Fara drept de apel, fata trebuie sa aleaga: colegiu tehnic sau exmatricularea. A incalcat regulamentul scolii, ah, ba nu, regulamentul ministerului: “Ei spun ca exista mentionat in regulamentul dat de guvern, la articolul 112 paragraful k,: , si in articolul 120, cred, paragraful H.

“M-au judecat fara ca eu sa fiu de fata. Ei zic ca doar pentru ca am dat autografe, pe motivul asta vor sa ma exmatriculeze.” Ma rog. Acum, pe bune: chestia cu autografele e discutabila. Dar cert e c-am penetrat niste scripte si am ajuns la concluzia ca regulamentele nu stiu de capul lor, fiind prea vagi.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x