Thursday, March 28, 2024

Tunsori femei, moda 2009 – Tendinte si sugestii aranjare par femei 2009

Must Read

In ceea ce priveste tendintele anului 2009, vor putea fi folosite mai multe stiluri, clasice, scurte, medii sau lungi, elaborate sau simple. In acest an aveti voie sa folositi tot ce va vine in minte.

Parul cu lungime medie sau lung, este cel cu cea mai mare popularitate in randul femeilor, in principal pentru ca este mai usor de purtat si aranjat in diverse stiluri. Acesta poate fi utilizat confortabil, aranjat sau neglijent, lasat pe umeri sau strans, in functie de cum sta bine fiecaruia si in functie de structura firului de par.

In tendinte pentru anul 2009, sunt tunsorile care stau pe fata, cu suvite taiat franjurat. Aceasta tunsoare este specifica in special celor cu trasaturi ale fetei frumoase, caci aceste frizuri accentueaza caracteristicile fetei. In afara de aceasta, o tunsoare in acest gen este una care nu are cum sa fie plictisitoare si este si foarte sexy. Forma cea mai populara a acestei tunsori este pe o parte, acoperind partial un ochi sau chiar partial ambele margini ale ochilor. In ceea ce priveste textura parului, acesta poate fi moale, in valuri sau cu bucle.

Uneori un stil neglijent, poate merge foarte bine si la locul de munca
, intr-o maniere casual sau chiar si la o iesire in oras.

- Advertisement -

Posibilitatile pentru anul 2009 in tunsorile femine sunt infinite. In acest an te poti juca cu parul, fara prea multe reguli.

Puteti opta un stil natural. Acesta se preteaza foarte bine celor cu parul cret sau ondulat.

De asemenea, este in tendintele 2009 purtarea parului gen mireasa, adica strans in coc sau cu bucle aranjate si cu aplicatii in par de agraje, elastic, diademe, flori sau bentite de catifea sau satin.

Celebrul pieptanat, cu parul strans si cu tenta de umed, da o nota de foarte ingrijit si este in tendinte anul acesta. Aceasta pieptanatura ofera un stil interesant si elegant si ofera o senzatie de prospetime. Iata cateva exemple ce ar fi de urmat Heidi Klum, Jennifer Lopez si Salma Hayek. Este o pieptanatura de gala si evenimente si ideala pentru timpul calduros. In acest fel, parul este intotdeauna perfect, in ciuda vremii rea si a vantului puternic.

Cu un pic de stil, parul scurt poate fi impresionant. Este ideal pentru sport sau pentru femeile foarte active, iar ca si intretinere, necesita mult mai putina decat parul lung. Aranjarea parului tuns este foarte usoara, fiind nevoie doar de o usoara trecere a mainii prin par sau aplicarea de putin gel si astfel ii puteti da tunsorii dumneavoastra forma pe care o doriti. Poate va intrebati de ce unii barbati prefera femeile cu parul scurt, cu toate ca da o tenta barbateasca tinutei, dar sunt barbati care considera gatul o zona erogena si astfel femeile cu gatul expus ii atrag. Tot ceea ce este important pentru o tunsoare scurta este sa aveti un coafor bun
, care sa va gaseasca tunsoarea care vi se potriveste
atat ca fizionomie, cat si ca personalitate. Tunsorile scurte pot fi in mai multe feluri. Un stil clasic si cel in tendinte in anul 2009, este cel al tunsorii bob, care permite o aranjare a parului in mai multe feluri, chiar si prinderea lui, intr-un mod foarte rapid, lasand lejeritatea de a transforma aceasta tunsoare in mai multe variante de purtare, in functie de eveniment sau ocazie.

Pentru oricare din variantele alese pentru a va aranja parul, in special trebuie sa tineti cont de tipul de par si de forma fetei. De exemplu, o linie de par dreapta, taiata in franjuri, care sa fie taiat asimetric pe frunte, se potriveste unei fete cu barbie proeminenta sau cu fata foarte mare.

Parul lung pentru a fi frumos, trebuie in primul rand sa-l ingrijiti, caci un par aspru si fara viata nu va fi niciodata frumos, indiferent de tipul de tunsoare sau aranjare a parului. Astfel, parul necesita o ingrijire deosebita atat din exterior, cat si de interior
, avand o alimentatie cat mai bogata in vitamine
si minerale. Acestea asigurand un par puternic si sanatos. Nu trebuie sa exagerati nici cu uscatoarele de par sau cu ondulatoarele, sau sa le folositi in conditiile indicate. De asemenea, tunderea usoara a varfurilor la fiecare 3 luni este binevenita.

Ca si culori, pentru anul 2009, nu avem restrictii, mergandu-se de la rosu pana la blond platinat si chiar si cu suvite contrastante.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x