Thursday, March 28, 2024

Bilete de tren online, cumpara si rezerva bilete de tren direct de pe internet

Must Read

Bilete de tren online, cumpara si rezerva bilete de tren direct de pe internet

Internetul trage de partea sa un important jucator de pe piata de transport persoane, CFR Calatori lanseaza un nou serviciu – “Bilete CFR Online”.

Acesta ofera posibilitatea achizitionarii prin Internet, cu plata online, de bilete CFR pentru traficul intern la toate trenurile accelerate, rapide şi intercity, oricarui utilizator – persoana fizica sau juridica – care este inregistrat pe adresa web: www.cfrcalatori.ro.

Prin acest tip de serviciu se va economisi timp, evitandu-se aglomeratiile din statiile si agentiile CFR. Biletele cumparate online sunt nominale, iar calatorii se pot prezenta direct la tren cu tichetele tiparite la imprimanta sau cu “ID-ul biletelor” plus un act de identitate.

- Advertisement -

Aceste tichete se pot achizitiona oricand si oriunde in tara, 7 zile din 7, numai cu anticipatie intre 3 si 30 de zile, iar plata online se face prin card bancar, utilizand un produs de comert electronic furnizat de Raiffeisen Bank.

Odata cu lansarea acestui serviciu, CFR Calatori activeaza si noua pagina web a companiei www.cfrcalatori.ro care va permite utilizarea rapida a serviciilor:

Bilete CFR Online si Rezervare Online (rezervări de locuri online in trafic intern pentru persoane fizice, fara plata pe loc a acestora), dar si accesarea facila a informatiilor despre ofertele si serviciile puse la dispozitia calatorilor.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x