Thursday, March 28, 2024

Jocul Ikariam

Must Read

Se joaca tot din browser si nu este nevoie sa se instaleze nimic pe calculator, trebuie doar sa va faceti un cont.

La fel ca la Triburile si la Ikariam jocul este continuu, adica continua si atunci cand nu sunteti online, nu exista adversari artificiali, fiecare natiune este controlata de cate un jucator real.

Deosebit fata de Triburile, la Ikariam este faptul ca sunteti asezati pe o insula impreuna cu alti 10 jucatori.

Fiecare insula are permanent doua dintre resursele care va trebuiesc, este vorba de lemn si inca o resursa data aleator de catre joc, poate fi vin, sulf, marmura sau cristale. Cele doua resurse sunt comune pentru cei 10 jucatori de pe insula.

- Advertisement -

Fiecare resursa va trebuie la cate ceva insa pana la urma veti avea nevoie toate cele 5 resurse din joc, cele 3 pe care nu le aveti pe insula le puteti face rost prin negot sau prin jafuri.

Pentru a avea mai mult lemn este necesar sa cresteti nivelul la Moara de lemne insa acesta se face prin donatii ale celor 10 jucatori de pe insula.

Unii doneaza altii nu, aici este tot farmecul 🙂 . In Ikariam se pot creea aliante si jocul are multe niveluri. Puteti cuceri alte orase, fie de pe insula vostra fie de pe alte insule.

Diferentele fata de Triburile sunt mai multe. Grafica categoric este mai frumoasa insa ca strategie deocamndata Ikariam mi se pare mai slab.

Deocamdata vad ca sunt deja doua lumi, Alpha si Beta si peste 7000 de jucatori pe fiecare lume, se pare ca va avea succes si acest nou joc.

O sa revin cu completari dupa o perioada mai mare in care sa-mi dau seama mai bine cu ce se mananca jocul.

- Advertisement -


Articolul precedent
Articolul următor
- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x