Thursday, March 28, 2024

Grepolis.ro, joc online lansat de InnoGames in Romania

Must Read

Lansat pe 22 septembrie 2009 in varianta beta si disponibila la vremea respectiva doar in limba germana, Grepolis si-a facut intrarea in cursul serii de ieri si in Romania la grepolis.ro, fiind al III-lea joc online de strategie lansat in Romania de catre InnoGames GmbH, dupa triburile.ro si the-west.ro.

La Grepolis, incepi cu un mic polis (oras-stat din Grecia antica) si o mana de vajnici sabieri. Sarcina ta este sa iti transformi orasul intr-o infloritoare metropola mediteraneana, iar razboinicii intr-o armată redutabila. Drept urmare, nu trebuie doar sa iti dovedesti abilitatile ca intemeietor de orase, comandant militar si diplomat, ci sa intri in gratiile zeilor mitologiei grecesti. Zeus, Poseidon, Hera si Atena iti vor influenta soarta, impreuna cu numeroase creaturi mitice si minuni divine.

Patrusprezece cladiri, opt cladiri speciale precum bai termale, teatre si oracole, sapte unitati terestre, opt unitati mitice si opt unitati maritime iti pun la dispozitie un numar practic nelimitat de posibilitati si tactici intr-un sistem complex de batalii.

Mai multe detalii despre Grepolis puteti afla pe pagina Wiki a jocului.

Fun fact: lansarea a fost anuntata si pe Twitter: “Will Hagi, Stoichkov and Balakov join us? We have just started the Romanian version of Grepolis on http://www.grepolis.ro”. Stoichkov si Balakov? Normal. Doar avem capitala la Sofia!

- Advertisement -


- Advertisement -

1 COMENTARIU

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
Anonymous
13 years ago

imi vand contu de grepolis,.,.intratzi pe okazii.ro si cautati vand cont grepolis

- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x