Thursday, March 28, 2024

Urari de Ziua Femeii – Urari si felicitari de 8 Martie, Ziua Internationala a Femeii

Must Read

Urari pentru Ziua Femeii – Urari si felicitari de 8 Martie, Ziua Internationala a Femeii

Astazi, de 8 Martie, cand intreaga lume sarbatoreste Femeia, venim in ajutorul celor care doresc sa trimita mesaje si sms-uri cu felicitari si urari mamelor, bunicilor, prietenelor si colegelor, tuturor persoanelor dragi, cu cateva exemple de texte cu mesaje de urari si felicitari pentru Ziua Femeii. Speram sa va placa si uram si noi tuturor doamnelor si domnisoarelor La Multi Ani!

Exemple cu cele mai frumoase mesaje de dragoste si prietenie de 8 Martie:

– In Martie, iti doresc sa primesti atatea flori incat sa-ti faci gradina. Atatea felicitari incat sa ai vorbe bune pentru tot anul… Atata dragoste incat chiar daca ai da inapoi la fiecare, tot ti-ar mai ramane… O primavara cu multa bucurie!

- Advertisement -

– Odata cu venirea primaverii, ai venit tu… a rasarit primul ghiocel si cu el dragostea mea pentru tine… ti-am daruit un buchet de flori si tu mi-ai daruit dragostea ta… si de atunci in sufletul meu e intotdeauna primavara… pentru ca acolo esti tu… tu esti primavara sufletului meu. Te iubesc.

– Pe aripi de primavara / 8 Martie lin coboara / Si in a lui privire / Va aduce mult noroc si fericire!

– Fie ca 8 martie sa iti aduca atat de multe flori

incat sa te pierzi printre ele si tot atatea declaratii de dragoste! Tu esti singura mea floare de pe pamant!

– Azi uita cine esti si trezeste-te la viata

o data cu natura. Fii un fluture zglobiu si aseaza-te pe prima floare a puritatii. Ziua sa-ti fie mai senina ca infinitul. La multi ani, floare a primaverii.

– De 8 martie iti urez o primavara frumoasa, cu soare, fericire si toata dragostea mea prinsa intr-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primaveri!

– Sunt cel mai fericit barbat, am trecut impreuna prin bune si rele, nu trebuie sa-ti dau mesaje pompoase de 8 Martie pentru ca toata lumea stie ca tu esti minunea vietii mele.

– A venit Martie, Ziua Femeii si incerc sa te pastrez doar pentru mine si sa-mi inving ispita, sper sa ai bani ca Becali, minte ca Margaret Thatcher si forta ca Nikita.

– Un buchet de ghiocei si o primavara superba pentru o persoana mai speciala decat toate anotimpurile!

– Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni…si fie ca primavara iubirii sa va inunde sufletul cu bucurie si cu parfumul tuturor florilor sale. Va doresc un 8 Martie cat mai frumos.

– Un buchet de lacramioare, un manunchi de sentimente frumoase si o gramada de imbratisari… special pentru tine! La multi ani de 8 martie!

– Fie ca ziua de 8 Martie sa-ti aduca toata lumea la picioare, zambetul pe buze si toata fericirea de pe pamant. La multi ani!

– In Martie, iti doresc sa primesti atatea flori incat sa-ti faci gradina. Atatea felicitari incat sa ai vorbe bune pentru tot anul… Atata dragoste incat chiar daca ai da inapoi la fiecare, tot ti-ar mai ramane… O primavara cu multa bucurie!

– Iti doresc ca aceste zile de primavara si rasaritul soarelui sa-ti aduca peste zi implinirea viselor alaturi de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat… te iubesc!

– Iti urez o zi a femeii in care sa te bucuri de fiecare raza de soare si de fiecare pata de verdeata si… de dragostea mea neconditionata.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x