Thursday, March 28, 2024

Cum sa ajungi de la ZERO la $5000 pe luna din online in mai putin de 6 luni – garantat

Must Read

E simplu – daca urmezi o metoda simpla care iti arata, pas cu pas, cum sa-ti umilesti cei mai tari adversari – si cum sa castigi destul cat sa nu mai trebuiasca sa muncesti vreodata

Castigatorii se vad cu ochiul liber. Pentru ca in poker – ca nicaieri in sport sau in afaceri – e posibil sa pornesti de la zero, si sa ajungi la sute de mii sau milioane de dolari in doar cativa ani:

asa cum a facut Chris Moneymaker in 2003 – cand, dupa o calificare dintr-ul satelit de $40, a reusit sa puna mana pe potul de $2.5 milioane de la WSOP

- Advertisement -
  • asa cum a facut americanul de origine romana Daniel Negreanu – campion mondial la doar 23 de ani, si milionar peste inca doi ani…
  • sau cum a facut Gus Hansen – cu peste $7.100.000 la activ (primul milion l-a facut in primul lui an ca profesionist).

Insa nu doar pe-afara se castiga din poker. In Romania, Mihai Manole a trecut de bariera de 900.000 de dolari… Tony Judet are si el peste 600.000 la activ… si ca ei sunt multi, multi altii.

Iar daca vrei sa ajungi rapid la 5000 de dolari pe luna din poker… probabil cea mai buna varianta este sa joci Sit’n’Go.

Motivul: in multe privinte, SNG-urile no-limit pot fi considerate o stiinta. Au o structura care iti permit sa folosesti o formula destul de precisa pentru a castiga (mult mai clara decat la cash-games).

Toate turneele incep cu un numar fix de jucatori, fiecare cu un numar egal de chip-uri. Si joci cu aceiasi oameni de la inceput pana la sfarsit – asa ca ti-e mult mai usor sa intelegi cum joaca fiecare.

Insa cel mai mare avantaj al SNG-urilor este ca sunt structurate pe nivele. Ca sa fii jucator profesionist de cash games, trebuie sa fii in stare sa joci la limite mari.

La SNG e mult mai usor: pentru ca poti progresa de la turneele mici (de $10+1) in sus, poti sa-ti dezvolti talentul si sa castigi bani in acelasi timp!

Cand ai o formula de succes
pe care te poti baza, succesul pe termen lung
la poker este practic garantat!

Iar daca inca nu castigi… nu e vina ta. Cel mai probabil e din cauza ca NU folosesti inca un sistem suficient de puternic.
Dar lucrurile se schimba. Si asta, pentru ca de acum ai acces (pentru o perioada foarte limitata) la unul din cele mai puternice – si mai profitabile – sisteme din istoria pokerului:

  • Castiga din Poker mai bine decat din aproape orice job…
  • Pleaca de la masa cu banii celor mai puternici adversari…
  • Si transforma-te din “fish” in “poker shark” in mai putin de 6 luni – garantat!

Iata doar cateva din lucurile
pe care le vei afla din Simple Poker System:

  • Cum sa-ti “citesti” oponentul: indicii simple pe care 95% din jucatori nu le observa, si care iti spun exact ce carti are adversarul
  • Castiguri garantate matematic: cum sa-ti pui creierul la bataie – si sa pleci acasa cu banii celorlalti jucatori – prin cateva calcule simple pe care nu le-ai invatat la scoala
  • Care e cea mai buna perioada a saptamanii daca vrei sa castigi la mesele cu mize mari
  • Jucatorul din fata ta e cumva un pokerist veteran deghizat in “pestisor”? Iata cum sa afli rapid – fara sa-ti sacrifici stack-ul.
  • Cea mai mare greseala pe care o poti face in timpul unei confruntari heads-up – si cum sa te feresti (daca nu esti atent, stilul de joc te poate da de gol!)
  • Daca joci cu rechini – alege-ti bine locul la masa. In lupte stranse, acest mic avantaj te poate ajuta sa ramai “in the money” la sfarsitul turneului! (pag. X)
  • Cea mai rapida modalitate de a deveni bun fara sa cheltui o avere: unelte si echipamente ce nu trebuie sa lipseasca din arsenalul oricarui profesionist
  • Si altele…

Simple Poker System nu se compara cu nici un alt curs intensiv de Texas Holdem. Motivul e simplu: in timp ce alte cursuri te invata sa fii mai bun pe termen lung (adica peste luni sau chiar ani)…

Simple Poker System iti arata
cum sa faci bani din prima saptamana!

Lucru asta e posibil tocmai pentru ca SPS se concentreaza pe turneele Sit’N’Go. Ele au o structura progresiva – de la $10+$1 pana la $530. Intr-o anumita masura, e ca un joc pe calculator – unde incepi de la nivelul cel mai usor, unde oponentii sunt usor de batut – si ajungi la nivele in care lucrurile se complica.

Sunt mai multe avantaje la abordarea asta:

In primul rand – faci bani. Oricat de evident ar suna, multi jucatori de poker nu inteleg asta: ca sa ajungi bun, TREBUIE sa castigi cat mai des. Altfel risti sa-ti pierzi motivatia de a deveni mai bun. Simple Poker System te ajuta sa ai succese mici si dese – si sa ajungi rapid la castigurile mari care iti baga bani seriosi in buzunar.

In al doilea rand – iti dezvolti obiceiuri de joc care se vor dovedi esentiale in nivelele superioare. Asta e un alt aspect neinteles de multi. Pokerul seamana mult cu condusul unei masini – doar ca trebuie sa fii atent la mult mai multe lucruri deodata.

De exemplu, iata doar cateva din
tehnicile avansate pe care o sa le folosesti in turnee:

  • Cum sa recunosti un “bubble” – si cum sa folosesti situatia pentru a rupe cei mai tari adversari
  • “Heads-up push”: cum sa furi blind-urile celui mai versat jucator de poker (aceasta tactica anti-veterani face ravagii in turneele de $22)
  • Cum sa-ti convingi indirect adversarul ca e o idee buna sa parieze pe mainile pierzatoare. Tehnica Stop-And-Go o sa-ti salveze pielea – si stack-ul – pe final de campionat!
  • Regula de 35% – si de ce este esentiala daca vrei sa castigi campionatele de $33
  • “Caller Scoop” – sau cum sa pui mana pe potul cel mare inainte de flop
  • Semnale de alarma: cum sa recunosti cand o tactica avansata este folosita impotriva ta (“Stop and Go” de exemplu poate fi o mina de aur in turneele mici… insa te poate scoate rapid din joc in turneele serioase)
  • Cum sa blufezi – si sa castigi – cand joci impotriva unor jucatori experimentati (daca folosesti tehnica de la pag. X, nici nu vor sti ce i-a lovit)

Simple Poker System are in spate ani intregi de analiza, si sute de mii de maini jucate. E un sistem stiintific 100% – si cu toate astea, e o stiinta simpla, pe care o poate intelege oricine. Ai instructiuni pas cu pas, si e imposibil sa gresesti.

In plus, structura progresiva a turneelor Sit’N’Go face ca riscurile sa fie mult mai calculabile. In felul asta, poti transforma un bankroll de 50 de dolari in $5000 in doar cateva luni de joc – fara sa te bazezi pe noroc. Tot ce trebuie este sa respecti regulile din SPS.

Simple Poker System o sa te invete
tot soiul de lucruri utile … de exemplu:

  • Cum sa-ti multiplici castigurile de patru pana la opt ori cand joci la mese cu mize mici
  • Ce sa nu faci niciodata atunci cand pariezi (risti ca oponentii tai sa te “citeasca” ca pe o carte deschisa – si sa te scoata rapid din joc)
  • Cum sa joci la mese multiple – si sa castigi de pana la 4 ori mai multi bani decat de obicei
  • Ai cele mai putine jetoane de pe masa? Inca mai poti castiga – daca stii sa-ti adaptezi stilul. Afla cum – la pagina X.
  • Cum sa intorci talentul unui profesionist impotriva lui. Cand adversarul tau foloseste toate trucurile posibile pentru a-ti lua banii, aceasta tactica feroce te poate ajuta sa-i exploatezi putinele puncte slabe – si sa-l storci de bani.
  • Cum sa elimini riscul de a avea o serie proasta (poti sa pierzi pana la trei turnee la rand si tot sa te ridici cu mai multi bani decat inainte!)
  • Si multe, multe altele…

Investitia ta totala este de 120 RON (transport inclus) – adica o fractiune din cat ar plati alti jucatori.

Si sincer, pretul e irelevant. Pentru ca nu risti nimic.

E simplu:

Garantia noastra de satisfactie 100%:

Incearca Simple Poker System. Citeste tot materialul de 3 ori, ia notite, si foloseste-l in fiecare joc de poker de-acum incolo. Si vezi cu ochii tai cat de usor e sa castigi zi de zi, luna de luna.

Fa lucrul asta in urmatoarele doua luni.

Daca in aceste doua luni nu esti 100% convins ca e cea mai buna investitie pe care ai facut-o veodata in poker… pune pachetul inapoi la posta, si iti vom da inapoi totii banii, pana la ultimul leu.

Mai bine nu se poate. Dar trebuie sa te misti repede – pentru ca am tiparit doar 200 de manuale, si se vand ca painea calda.

Simple Poker System te poate ajuta
sa devii independent financiar – in 6 luni sau mai rapid!

Pe pagina asta am discutat mai multe lucuri:

  • de ce jucatorii incepatori nu au practic nici o sansa sa faca bani adevarati la mesele de poker online…
  • de ce “rechinii” folosesc sisteme care le usureaza jocul si le multiplica banii
  • si cum sa pui mana pe unul din cele mai tari sisteme de Sit’n’Go descoperite vreodata – Simple Poker System.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x