Thursday, March 28, 2024

S-a deschis Blog Profit Camp, cursul lui John Chow

Must Read

In ultima vreme am vorbit de mai multe ori despre John Chow. Foarte pe scurt, e un tip obisnuit care reuseste sa faca peste 40 000 de dolari pe luna din blogging.

Astazi, John Chow a lansat Blog Profit Camp, un curs interactiv de 12 saptamani in care va arata, pas cu pas, cum se pot face bani din blogging.

Vor fi prezentate nu numai concepte generale, ci si modalitati de implementare si unelte ce trebuie folosite. Dar cel mai important, va permite accesul direct la John Chow si echipa lui.

- Advertisement -

Cursul e destul de scump pentru un blogger incepator, dar pentru cei care deja fac bani din blogging poate sa fie o modalitate de trece la un alt nivel.

Bineinteles, nu e vorba de o reteta magica. E nevoie de multa munca si perseverenta. Un astfel de curs ofera un punct de plecare solid si un ghid excelent pe drumul de transformare din blogger amator in blogger care face bani.

[Blog Profit Camp]

P.S. Numarul de locuri este limitat la 150, iar inscrierile se pot face doar pana vineri, 9 iulie 2010.

P.S.S. Primii 50 de cursanti inscrisi beneficiaza de un review gratuit in valoare de $500 pe JohnChow.com. E o oportunitate excelenta datoriata numarului foarte mare de cititori ai acestui blog, dar si datorita back link-urilor.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x