Thursday, March 28, 2024

Horoscop Varsator 2011

Must Read

Horoscop Varsator – Caracteristici generale 2011

In prima parte a anului 2011, dorinta de manifestare a nativilor din zodia Varsator va fi deosebita si nu vor pierde nicio ocazie de a se face remarcati. Atentie, cei din zodia Varsator ar putea face gafe care risca sa agite in unele momente relatia cu cei din jur. Calitatile intelectuale ale celor nascuti in zodia Varsator vor iesi in evidenta in intervalul ianuarie-iunie 2011. in schimb, a doua jumatate a anului va fi deosebit de favorabila pentru cei din zodia Varsator, in cazul in care acestia doresc sa imbunatateasca cate ceva in casa sau in familie. Relatia nativilor din Varsator cu rudele apropiate se va relaxa si vor beneficia de deplina intelegere a acestora. De asemenea, este posibil ca cineva din familie sa aiba o realizare de care se va bucura intregul clan. Tot in aceasta perioada nativii din zodia Varsator pot face multe in apartamentele lor. Pot sa-l redecoreze sau pot sa-i imbunatateasca confortul si, nu in ultimul rand, daca isi doresc, pot sa isi schimbe casa. Oricum, este un an in care investitiile pe care nativii din Varsator le vor face in camin se vor dovedi inspirate si le vor aduce satisfactii. Din pacate, in lunile iulie-octombrie 2011 starea ta psihica a celor din zodia Varsator va fi mai putin fericita si n-ar fi exclus ca aceasta sa aiba o influenta negativa asupra sanatatii.

Horoscop Varsator – Dragoste 2011

Nevoia de ideal a nativilor din zodia Varsator este in continuare foarte mare, iar horoscopul anunta ca acest lucru ii poate determina sa ceara prea mult de la persoanele carora le impartasesc sentimentele lor de dragoste . In prima parte a anului, pentru cei din zodia Varsator, mai exista ceva nemultumiri, totusi, in dragoste se vor bucura de succese. Este posibil ca partenerii celor din Varsator sa aiba o realizare in plan profesional, ceea ce ii va bucura pe ambii enorm si va spori sentimentele de dragoste. N-ar fi exclus insa nici ca nativii din zodia Varsator sa se implice intr-o relatie cu o persoana cu functie. In a doua jumatate a anului, horoscopul anunta ca este posibil sa apara unele neconcordante de pareri cu partenerul de viata legate de un proiect de o mai mare anvergura, care le pot afecta relatia de dragoste.

- Advertisement -

Horoscop Varsator – Cariera 2011

In 2011, horoscopul prezice pentru nativii din Varsator o mare disponibilitate pentru a munci si a nu lasa nimic nerezolvat. Eforturile celor din Varsator, in privinta carierei, au sanse sa fie observate si apreciate mai ales in a doua jumatate a anului 2011. Pana atunci, horoscopul prevede pentru cei aflati sub zodia Varsator, mai degraba o perioada de acumulari. In lunile mai si iunie din 2011, apare posibilitatea celor din Varsator sa ia unele decizii privitoare la serviciu, care desi par nesemnificative, pot aduce rezultate foarte bune in viitorul apropiat. In luna august dar si in noiembrie 2011, horoscopul anunta pentru nativii din Varsator o supriza extrem de placuta.

Horoscop Varsator – Bani 2011

Conform horoscopului, in ianuarie 2011, nativii din Varsator au sanse mari sa finalizeze o activitate financiara inceputa acum mai mult timp. De altfel, tot ce tine de situatia materiala si de echilibrul bugetar, va fi excelent in luna ianuarie a anului 2011 pentru cei nascuti in Varsator. Horoscopul prevede ca dupa aceasta perioada, cei aflati sub semnul zodiacal Varsator vor stagna pentru o perioada, insa fara a fi dezamagiti. In lunile mai si iunie din 2011, cei aflati in zodia Varsator au sansa unei investitii pe care si-o doreau de mai mult timp. In orice caz, horoscopul prezice ca aceste 2 luni ale anului 2011 sunt cele in care proiectele in plan material ale nativilor din Varsator, se vor bucura de succes.

Horoscop Varsator – Sanatate 2011

Nativii din Varsator vor beneficia de o sanatate buna de-a lungul lui 2011. Chiar daca horoscopul prevede unele lucruri care nu vor evolua asa cum isi doresc cei din zodia Varsator, sanatatea trebuie sa fie printre prioritatile lor si atunci anul 2011 va fi unul bun. In luna aprilie a anului 2011, cei aflati sub semnul zodiacal Varsator trebuie sa fie prudenti, deoarece horoscopul anunta ca exista riscul unui accident sau a unei interventii chirurgicale. In august sau septembrie 2011, horoscopul prezice unele probleme cu zona intestinala, iar nativii din Varsator trebuie sa fie atenti la alimentatie, dar si la excesul de alcool, tutun si cafea.

- Advertisement -


Articolul precedent
Articolul următor
- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x