Thursday, September 16, 2021

Alege-ţi bijuteriile în funcţie de stilul tău vestimentar

Must Read
Indiferent dacă preferi bijuteriile supradimensionate şi colorate sau accesoriile fine, există câteva reguli pe care trebuie să le respecţi pentru a avea o ţinută deosebită.

Stilul boho-chic

Ai o fire boemă şi-ţi place să arăţi acest lucru prin vestimentaţie? Atunci alege şi bijuterii potrivite, cum sunt cele din lemn sau cele XXL.

Poţi opta pentru coliere la baza gâtului, suprapuse, cu bile mari, pietre strălucitoare sau lanţuri răsucite. Brăţările masive din lemn, colorate, purtate mai multe pe mână, îţi vor da un aer adolescentin.

Stilul clasic

- Advertisement -

Dacă ai o ţinută elegantă şi discretă, care nu iese din stilul clasic, alege accesoriile mici şi pe cele medii.

Acum se poartă bijuteriile asimetrice, colierele-fantezie care îmbină tăieturile dure cu cele rotunjite şi cerceii-fantezie, cu cristale multifaţetate.

Brăţările rotunde, subţiri, precum şi cele groase, dreptunghiulare sau pătrate, se potrivesc perfect acestui stil vestimentar.

Stilul romantic

Îţi place să porţi haine care-ţi accentuează feminitatea? Asortează-le cu accesorii sub formă de flori, fluturi, animăluţe. Optează pentru culori deschise şi pietre transparente, cu sclipiri aurii şi argintii.
Poţi alege dintr-o multitudine de modele, dar ţine cont ca acestea să fie discrete.

Bijuteriile simple din aur sau din argint se potrivesc perfect stilului tău, precum şi brăţările „brodate”, cele cu pietre sau cele simple, subţiri. Pentru ocaziile speciale, alege perlele la baza gâtului sau lungi, în mai multe straturi, şi cerceii mici.

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Raluca Turcan: Angajații din centrele pentru bătrâni și copii care nu se vaccinează trebuie să se testeze pe banii lor

Angajații din centrele rezidențiale în care locuiesc persoane cu diverse afecțiuni, bătrâni și copii aflați în grijă statului trebuie să prezinte dovaca...
- Advertisement -

More Articles Like This