Thursday, March 28, 2024

Bijuterii pentru mireasa si mire

Must Read
Sau cateva sfaturi care ar putea sa te ajute in alegerea unora dintre cele mai importante accesorii din viata ta. Pentru ca, si asta iti face alegerea cu atat mai dificila, ceea ce vei alege sa porti cu aceasta ocazie iti va crea o imagine care va ramane in mintea ta pentru totdeauna.

Bijuteriile purtate de o mireasa in ziua nuntii sunt cele care „pun punctul pe i” in tinuta ei pentru aceasta ocazie de neuitat, si subtilele instrumente pe care ea le poate folosi pentru a isi scoate in evidenta frumusetea si stralucirea feminina.

Sfaturile noastre pentru tine incep asa:

Cumpara-ti bijuteriile dupa ce ti-ai ales deja rochia, pantofii si celelalte accesorii, pentru ca este absolut necesar ca acestea sa se potriveasca perfect! Nu este momentul sa „carpacesti” o tinuta. Daca ai fost vreodata perfectionista, acesta este momentul potrivit sa exagerezi putin in acest domeniu. Nu ceda nimanui si alege doar atunci cand esti absolut sigura!

Rezultatul stradaniei tale trebuie sa sugereze delicatete imaculata, asa ca nu exagera. Este de preferat o combinatie subtila uneia tipatoare. Spre exemplu, daca alegi o rochie fara bretele, poti alege fie o pereche de cercei lungi, daca te avantajeaza, fie un colier la baza gatului cu o perche de cercei mai mici. Nu incerca sa epatezi prin combinatii exagerat de mari sau stralucitoare sau nepotrivite rochiei… Dar neaparat poarta o bratara!

- Advertisement -

O rochie imaculata se potriveste perfect cu metale albe, cum ar fi argintul, asa ca ia asta in calcul. Pietrele albe sunt alegerea evidenta: in primul rand perlele albe, care sunt si considerate purtatoare de noroc pentru mireasa in ziua nuntii, apoi agatul alb, laptos, cu o stralucire aparte sau cristalele Swarovski, pline de sclipiri.

Bijuteriile cu Perla Alba au si darul de a avea un aer clasic si subtil, foarte potrivit unei asemenea ocazii festive. Bijuteriile cu Agat Alb au o lumina proprie, reusind totusi sa isi pastreze discretia unei bijuterii cu adevarat reusite. Iar daca iti place stralucirea, alege o bijuterie cu cristale Swarovski.

Daca esti adepta a „ceva nou, ceva vechi, ceva abastru…”, iti recomandam bijuteriile cu Jad in culori marine, Abalonul Albastru, Perlele Negre cu nuantele lor albastrii, Lapis Lazuli sau Murano, iar daca ai curaj sa incerci ceva nou, Cuartul Roz te va invalui intr-o lumina de delicatete.

Nu uita si de accesorii pentru mire: o cravata de lux din matase de Como, lucrata manual in Italia si o pereche de butoni de argint sunt absolut necesare unei asemenea ocazii.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x