Thursday, September 23, 2021

Cizmele peste genunchi sunt în vogă iarna aceasta

Must Read

E iarnă, dar asta nu înseamnă că renunţăm la superbele cizme peste genunchi! Şi-au avut momentul de glorie acum vreo 3 ani, dar se pare că revin în forţă. Iată cum să le porţi.

Cizme peste genunchi

Kim Kardashian este colecţionară de cizme peste genunchi. Bruneta se poate lăuda cu nişte modele superbe, pe care le combină inspirat.

Cizmele din piele le mixează cu rochii fluide, din mătase calină, iar cizmele lungi, din piele întoarsă camel, le-a asortat la jeanşi, blană eco şi pălărie cu boruri ample.

Magazine online pe care vi le recomandam:

Şi Jennifer Lopez are câteva perechi de cizme peste genunchi în dressing! Diva poartă deseori mixul fustă, rochie mini cu aceste încălţări, decizie corectă din punct de vedere stilistic. Piciorele sunt puse în evidenţă! (totuşi nu încercaţi snake skin print din cap până-n picioare!)

- Advertisement -

Poţi purta cizmele peste genunchi chiar şi asortate la o rochie mini cu paiete, aşa cum poartă Audrina, sau dacă găseşti nişte cizme mai speciale, pudrate cu cristale, a la Jennifer Hudson.

Ce zici? Îţi vei cumpăra şi tu cizme peste genunchi?
- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Imaginea anului la New York. Preşedintele României, Klaus Iohannis, s-a pozat cu manelistul Sorinel Puştiu şi familia lui

Imaginea anului la New York. Preşedintele României, Klaus Iohannis, prezent la Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite, a avut...
- Advertisement -

More Articles Like This