Thursday, March 28, 2024

Încălţămintea cu franjuri, în vogă în sezonul rece

Must Read
Toată vara designerii ne-au sfătuit să purtăm genţi cu franjuri! Acum e momentul să purtăm încălţăminte decorată cu franjuri! Iată 4 variante de asortare de la vedete.

Jessica Biel poartă o ţinută simplă, dar chic, pe care a comdimentat-o cu o pereche de botine midi nude, cu franjuri.

Actriţa a asortat o pereche de leggings negri cu un tricou simplu gri şi o geacă scurtă de piele. Accesoriile au conferit un aer modern look-ului: şal gri, ochelari de soare, băscuţă tricotată şi o superbă geantă albastru cobalt. Dar tot botinele rămân piesa de rezistenţă!

Apropo de albastru neon, iatâ cât de sexy este Khloe Kardashian îmbrăcată cu rochiţa de mătase, cu fundă, năsturei şi mânecă lungă! Cizmele lungi de piele întoarsă, cu franjuri, se asortează cu centura, iar noi, dacă vrem să purtăm o ţinută asemănătoare, mai adăugăm o pereche de colanţi negri maţi!

Magazine online pe care vi le recomandam:

Ashley Tisdale a abordat un look tineresc, casual, pe care îl putem reproduce cu uşurinţă. Mixăm nişte blugi skinny indigo, un top cu dungi marinăreşti, sacou, geantă cu inserţii metalice şi un lanţ cu pandantiv, plus, evident, nişte cizme tip UGG, cu franjuri.

- Advertisement -

Geri Halliwell este super sexy fără prea mult efort! Totul se datorează acelor fabuloase cizme gri, decorate cu mulţi franjuri. Artista a decis să le poarte împreună cu o rochiţă mulată de bumbac şi blazer elegant, cu nasturi aurii. Ca şi în cazul lui Khloe, noi purtăm ţinuta cu o pereche de colanţi.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x