Friday, March 29, 2024

Jucarii pentru pitici si accesorii pentru bebelusi!

Must Read
Cine nu se bucura atunci cand aude de jucarii, inseamna ca nu s-a bucurat de copilarie.

Este trist intr-un fel pentru ca atunci cand esti copil iti doresti sa cresti si sa porti pantofiori cu toc, sa fii doctor, politist, vanzatoare, fotomodel, sa ai macarale, masini multe si lista poate continua.

Iar cand ajungi intradevar la o varsta la care trebuie sa faci ceva din astea si vezi ca incet, incet cresti te maturizezi si nu mai ai loc pe topoganul din parculet sau in casutele construite special pentru copii… poti macar sa te bucuri de ceea ce ai avut si de ceea ce poti avea in continuare pentru copilasii tai.

Eu consider ca nu ne vom maturiza niciodata complet si ca vom avea mereu un suflet de copil.

Jucariile au fost intotdeauna bucuria piticilor si au ajutat foarte mult la dezvoltarea imaginatiei si personalitatii. Prin jocuri descoperim o alta lume, ne formam asa cum stim noi mai bine, reusim sa comunicam altfel si mai prietenos.

- Advertisement -

Cautand zilele trecute niste jocuri pentru copii, am dat peste un site foarte dragut si foarte colorat.

Nichiduta.ro pare un site destul de ok si aici ma refer la preturi cat si la gama de produse pe care le au in dotare, de la accesorii pentru bebelusi, jucarii si jocuri pentru pitici, pana la carucioare, balansoare, produse de igiena si sanatate.

Acum nu va mai fi greu sa te duci sa alergi cu bebele in burtica pentru a-i alege caruciorul sau jucariile, plus ca am vazut si destule oferte speciale pentru cei mici.

Pentru mai multe detalii intrati aici.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x