Thursday, March 28, 2024

Lenjerie la moda in 2012 – Lenjerii sexy si la moda pentru petreceri si iubiti

Must Read
Tendintele modei nu lasa nici o parte a imaginii noastre fara sa-i acorde atentie. Astfel, fiecare fata sau femeie care are grija de imaginea ei va lua in considerare noutatile in moda, se va si interesa de ce anume este in tendinte chiar si pentru lenjeria intima.

Anul viitor se anunta ca fiind un an al luxului si al romantismului. Daca va place acest lucru poate sunteti interesate si sa aflati care sunt lenjeriile la moda in 2012, ce modele si culori de sutiene si bikini se poarta pentru a fi mereu sexy si frumoasa pentru tine si pentru iubitul tau.

Pentru acele fete care prefera un stil romantic, dantela si matasea vor fi pentru tine alegerea potrivita. La Perla a creat o capodopera minunata – o colectie retro cu neglijeuri si corsaje sexy. Aveti nevoie de acestea daca ti-ai propus ca in 2012 sa faci pe cineva sa isi piarda capul dupa tine.

Magazine recomandate de noi:
www.astratex.ro ; www.4passion.ro

Daca doresti sa ai un aspect provocator, ar trebui sa acorzi putina atentie propunerilor designerilor. Acestia propun culori luminoase, vii, tip neon, dar si materiale transparente cu elemente retro. La moda in anul 2012 este si imprimeul animal print, atat in vestimentatie si accesorii, cat si la lenjeria intima.

Si fetele care doresc sa-si imbunateasca actul sexual vor gasi destule modele de lenjerie sexy in colectiile designerilor celebri in 2012. Colectia de lenjerie de corp prezentata de catre Victoria Secret este una cat se poate se sexuala si tentanta. Este confectionata din materiale semitransparente si toate modelele sunt decorate cu dantele sau paiete.

- Advertisement -

Designerii de la Victoria Secret nu a vrut sa puna numai pe un singur model, varietatea de modele ofera oportunitatea pentru ca fiecare fata sa-si poata gasi ceva pe placul ei. Ca si culori, acestea sunt in special culori luminoase mov, roz, albastru si variatiile ale acestora.

Eu spun ca fiecare fata ar trebui sa acorde o mare atentie lenjeriei pe care o poarta, sa fie una confortabila, frumos asortata si asta indiferent daca merge la o petrecere, la o intalnire cu iubitul ei sau doar la servici!

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x