Thursday, March 28, 2024

Top 4 cele mai trendy cizme pentru sezonul rece

Must Read

Dintre toate modele de cizme propuse de designeri, am ales patru modele. Cele mai versatile, mai sexy şi mai simplu de găsit şi în magazinele de la noi. Care cizme îţi plac?

Kourtney Kardashian poartă un model superb de cizme. Încălţările peste genunchi sunt din piele moale, cu toc gros, midi, şi într-o nuanţă plăcută, un orange cărămiziu, în ton cu toamna de afară.

Le poţi purta cu colanţi, jeanşi skinny, dresuri mate, sunt niste piese ce trebuie să iasă în evidenţă! Pont: o asemenea culoare merge combinată cu galben muştar, lime domol, albastru cobalt, cu animal print, kaki, verde mentă.

Va recomandam magazinele:
www.amafashion.ro ; www.fashionshoes.ro

Cizmele din piele întoarsă sunt şi ele în top 4. Fie că mergi pe varianta clasică de negru, fie alegi verde închis, bleumarin, burgundy sau maro, alegerea e inspirată!

- Advertisement -

Ah, minunatele cizme cu franjuri! Kim poartă o pereche de lux, semnată Isabel Marant, din piele întoarsă şi cu franjuri mulţi, dar fac pariu că poţi găsi un model asemănător, dar mult mai iefttin!

Inspiră-te de la fashionistă şi mixează-le cu itemuri snake print, cu haine influenţă boho, cu articole country. O să întoarcă lumea capul după tine negreşit!

Al patrulea model, dar nu cel din urmă, este de cizme military, cu multe cureluşe şi catarame metalice şi poate cu ceva nituri sau capse!

Vanessa Hudgens poartă o pereche deosebită, pe maro! Pentru că la noi e mult mai frig decât în America, adoptă look-ul ei dar reinventează-l puţin: adaugă o pereche de colanţi negri, maţi, un blazer negru şi plusează cu încă un rând de accesorii aurii!

Nu uita! Poţi să îţi cumperi modele superbe din magazinul nostru, de pe shop.unica.ro! Te aşteptăm la un clik distanţă!

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x