Friday, March 29, 2024

Colecţia de pantofi şi cizme toamnă-iarnă 2011-2012 de la Sepala

Must Read
Colectia Sepala pentru sezonul de moda toamna-iarna 2012-2013 aduce in prim plan curentul punk-rock, indulcit pe alocuri de pantofi si cizme cu design feminin si ultra-sexy, precum escarpenii din piele intoarsa sau cizmele peste genunchi.

Tocurile ametitoare sunt acompaniate in magazinul Sepala de cateva perechi de ghete pentru femei desprinse parca dintr-un videoclip al trupei Rammstein, insa restul pantofilor si cizmelor sunt, cu siguranta, pe gustul fashionistelor.

Cataramele, sireturile, pielea, pantofii cu varf ascutit si suflul glam rock pe care il inspira creatiile designerului Mihaela Glavan raliaza colectia de moda Sepala la tendintele internationale pentru toamna iarna 2010-2011.

Imi place ca pantofii si cizmele au un design curat, realizat ireprosabil si cu bun gust, potrivindu-se astfel oricarei femei ce cauta o pereche de incaltaminte confortabila sau cat se poate de fashionable.

Cele doua modele de cizme peste genunchi sunt foarte reusite, cea cu tocuri inalte avand un aer gotic si misterios, insa escarpenii negri din piele intoarsa sunt favoritii mei absoluti.

- Advertisement -

Pentru cele ce vor sa vada live colectia de pantofi, adresa magazinului Sepala este Strada Benjamin Franklin nr. 9 – in apropiere de Ateneu.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x