Thursday, March 28, 2024

Jocuri de cuplu – Jocuri pentru indragostiti

Must Read
Descriere: In conditiile in care acest parteneriat aduce rezultate, il putem transforma intr-un set de campanii, nu ne propunem sa derulam aceasta colaborare pentru o perioada limitata.

Consideram ca oferim trei tipuri de jocuri ( de cuplu, sociate si drinking) ne adresam in principal la 3 categorii de cumparatori:

Jocurile de cuplu: Cupluri, persoane peste 18 ani si de obicei sub 28 de ani, care le-am vazut entuziasmate de aceste jocuri, sunt persoane aflate intr-o relatie serioasa sau nu. Am observat un interes crescut atunci cand clientii vad in fata ochilor jocul(persoanele cumpara mai mult cand vad cutia propriu-zis, poate mai multe poze, articole sau o alta prezentare ajuta).

Aceste jocuri sunt menite sa creeze o atmosfera electrizanta si intima in doi, sexy, romantica si foarte creativa, restul este imaginatia cuplului. Jocurile se pot intinde pe o perioada scurta sau cu efecte pe termen lung ( unele jocuri contin porunci sau actiuni ce pot fi indeplinite pe parcursul a mai multor luni).

Jocurile de drinking, se adreseaza mai multor categorii de varsta ( in principal tinerilor) si nu includ neaparat bauturi alcoolice. Sunt jocurile ce le regasim in filmele americane (Beer pong, Russian roulette etc), se pot juca la petreceri sau intalniri intre prieteni, intensifica atmosfera, creeaza interes, amuzament si amintiri de neuitat!

- Advertisement -

Jocurile de societate ( Board Games) , in functie de tipul de joc se adreseaza de la cei sub 18 ani pana la recomandarea de a avea cel putin 18 ani. Pentru cei peste 18 ani sunt jocuri de tip adevar sau provocare, invarte sticla, ghicitori care te fac sa te gandesti la lucruri ‘neortodoxe’ cand de fapt raspunsul este unul cuminte, jocuri si dezbateri despre legile femeilor si barbatilor, jocuri cu 7 pacate mortale.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x