Friday, March 29, 2024

Mesaje si sms de Valentine’s Day noi – Texte noi de iubire pentru Ziua Indragostitilor

Must Read

Mesaje cu texte dintre cele mai potrivite pentru sarbatoarea indragostitilor, asta am pregatit pentru tine… De Sfantul Valentin arata lumii cat de mult iti iubesti perechea trimitand un mesaj sau sms de Valentine’s day, putand sa-i spui astfel ce simti cu adevarat.

Lasa-ne pe noi ca de Valentine’s day sa fim Cipidon-ul care vine in ajutorul tau, pentru a te ajuta sa iti exprimi frumos sentimentele. Cuvintele pot insemna mai mult decat un cadou si astfel vei putea sa faci o surpriza placuta iubitului sau iubitei. De ce sa faci asta? Pentru ca de Valentine’s Day toate perechile isi marturisesc iubirea odata in plus, chiar daca o fac poate zilnic…

Iata cele cateva mesaje dintre cele mai noi, propuse de noi pentru Sfantul Valentin 2011, pentru toti cei care sarbatoresc iubirea de Valentine’s Day… dar care se potrivesc foarte bine si pentru sarbatoarea iubirii 100% romaneasca, cea de Dragobeste:

– Tu aduci soarele in sufletul meu… ma topesc dupa o simpla clipa petrecuta alaturi de tine. Te iubesc!

- Advertisement -

– Iubirea nu este o competitie de castigat sau de pierdut, ci un sentiment care te face sa iti pese de cineva mai mult decat de propria persoana. Eu numai la tine ma gandesc!

– Norocos este barbatul care ajunge sa fie prima iubire a unei femei dar mai norocoasa este femeia care ajunge sa fie ultima iubire a barbatului…

– Nu iti trimit cuvinte siropoase si vorbe de pe net adunate, ci doar un „bip”… este inima
mea care doar pentru tine bate si care iti spune „Te iubesc!”

– Simt ca doar langa tine pot trai in fiecare zi ca in paradis. Tu imi daruiesti siguranta si ma insipiri in toate lucrurile bune pe care le fac, iar pentru asta te iubesc… parca in fiecare zi mai mult! Happy Valentine’s Day my Love!

– Cand sunt cu tine simt ca ma pierd in toata fiinta ta… Imi doresc sa ma pierd mereu si mereu si mereu… Te iubesc enorm!

– Este ziua cand cuvintele au un gust atat de dulce, dar nu mai dulce ca al sarutului tau. Iti trimit acest mesaj in speranta ca nu ma vei lasa sa tanjesc prea mult dupa un nou sarut al tau. Te iubesc!

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x