Thursday, March 28, 2024

mesajgratuit.ro, inlocuitor pentru moove.ro la sms-uri online

Must Read

Cel mai cel comentariu pe care l-am primit printre plangerile dupa defunctul moove.ro, serviciu pe care l-am bagat in dead pool in noiembrie, a fost acesta.

Long story short, cei care vor sa trimita sms-uri gratuite online pot folosi mesajgratuit.ro, serviciu lansat fisier.ro in mai anul trecut (am tras concluzia asta dupa excerpt-ul singurului post de pe blogul serviciului, postul fiind parolat :-)).

Bine, te umple de pop-up-uri cuTravian, Eredan si Goal United 2012, insa asta e alta discutie. Serviciul functioneaza impecabil, mai mult decat atat trimite si un mesaj prin care anunta faptul ca nu se pot da reply-uri la acel numar de telefon care le trimite. Nice .

Ceea ce nu inteleg eu este motivatia lansarii si intretinerii unui astfel de serviciu. Cea mai anemica oferta pentru o cartela reincarcabila are cateva mii de sms-uri incluse la toti operatorii de telefonie mobila. Ma depaseste.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x