Thursday, March 28, 2024

Rochii de party care iti ascund burtica

Must Read
In frenezia alegerii rochiei perfecte pentru banchetul de clasa a-12-a, cateva dintre cititoarele blogului mi-au scris si m-au intrebat cum sa faca sa isi aleaga rochia perfecta de banchet, daca…au burtica.

Pentru a ascunde acele kilograme in plus sau colaceii de grasime de pe talie si solduri poti sa te folosesti de cateva trucuri. In primul rand, poti purta lenjerie de corp modelatoare: chiloti cu talie inalta care strang burta si soldurile (exemplu aici) sau corsete.

Intr-adevar daca e foarte cald nu e prea comod sa ai lenjerie care te strange. Pasul doi: ai mereu grija la postura ta: stai dreapta si trage burta. Da, asa cum te invata la orele de sport.

Pasul trei: alegerea rochiei. Ca sa maschezi zonele cu probleme alege o rochie care sa le ascunda si care sa puna in valoare alte atuuri ale tale – rochiile stamte pe talie nu sunt o alegere fericita.

Opteaza pantru rochii cu volum in zona taliei sau rochii care sa urmeze linia corpului, dar care se fie mai lagi cu cativa centimetri. Din fericire in acest sezon se poarta rochiile cu drapaje sau cu volanase suprapuse si dintre ele ar trebui sa alegi.

- Advertisement -

Culorile pe care ar trebui sa le porti sunt culorile inchise, sau rochii care in zona taliei sa aiba o banda de culoare mai inchisa – dar nu e obligatoriu si de preferat ar fi sa alegi culori vii, tineresti.

Ai grija totusi, daca alegi rochii mai largute in zona taliei sau nu fie foarte largi, pentru ca vei obtine un look si mai voluminos. Pantofii sau sandalele cu toc sunt obligatorii.

Exemplele de rochii pe care le poti imbraca la party, care iti vor ascunde burtica le vezi mai jos> modelele sunt de la Mango si Guess by Marciano.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x