Thursday, March 28, 2024

Cadouri de 8 Martie

Must Read
In fiecare an, incerc pe cat posibil sa evit aglomeratia din magazine sau din jurul tarabelor unde se vand martisoare si alte cadouri de 8 martie. Prefer sa ma uit linistita pe mai multe site-uri romanesti si sa comand pentru mama si prietenele mele daruri inedite in functie de personalitatea lor.

1. Cadoul de “Buna dimineata”

Daca esti in cautarea unui cadou convenabil ca pret si bun de folosit in fiecare zi, am o idee draguta. Cana din ceramica se vinde impreuna cu doua bucati de creta pe site-ul fungift.ro. Mesajele pe care le scrii pe ea ii vor inveseli fiecare dimineata colegei de apartament. Setul costa 15 Ron si pentru inca 10 Ron il poti impacheta intr-o cutie speciala.

2. Aromaterapie cu ceai verde

Imi place sa ma rasfat seara, dupa birou, aprinzand fie un betisor parfumat, fie o lumanare cu un parfum discret. De aceea, ma gandesc sa-i cumpar celei mai bune prietene sau mamei un set de aromaterapie de pe pro-shop.ro ce include 3 lumanari, betisoare aromate cu suport ceramic si potpourri, toate ambalate in cutie PVC. Pachetul costa 67 de Ron.

- Advertisement -

3. Frumusete intr-o cutie

In cazul in care nu cunosti foarte bine gusturile celor carora trebuie sa-i cumperi cadouri de 8 martie (poate fi de exemplu mama iubitului tau), alege o cutie cu bunatati cosmetice de pe Sabon.ro. In ea va gasi cu siguranta produse pe gustul ei. Preferata mea este Magique care costa 179,41 Ron (are o reducere de 23% cu prilejul sarbatorilor) si contine o crema de maini cu aroma de violete, un ulei de corp si unul de dus cu parfum de trandafiri, o spuma de baie cu parfum de lavanda si un prosop de baie pentru fata.

4. O bijuterie cu bijuterii

Cum de 1 martie primim, pe langa martisoarele clasice de agatat in piept si tot felul de bijuterii de care este prins snurul rosu cu alb, un cadou sub forma de suport de accesorii va fi mai mult decat binevenit. Am gasit unul tare simpatic, metalic, in forma de iepure, pe homedeco.ro si costa doar 44,74 Ron.

5. Bratara-talisman

Si daca tot am vorbit inainte despre martisoarele pe care le primim la inceputul lunii, cumpara pentru o prietena o bratara-talisman de care sa le poata prinde pe cele dragi ei. Un model simpatic gasesti pe melimeloparis.ro si costa maxim 49,90 Ron, iar in timp, ea poate adauga mai multe minipandantive cu poveste.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x