Friday, March 29, 2024

Ce costume de baie se poarta in 2012?

Must Read
Alegerea unui costum de baie potrivit si care sa te avantajeaza este un lucru cat se poate de dificil! Vara de vara, multe dintre noi ne confrutam cu aceasta problema si nimic nu e mai neplacut decat sa cautam ore intregi prin magazine costumul de baie, iar in final sa ne dam seama ca nu avem de unde alege.

Magazinul StoreFashion.ro ne propune o colectie cu cele mai frumoase costume de baie in culori vii si de efect, care sunt special concepute pentru a te pune in evidenta si a-ti corecta micile imperfectiuni care nu te lasa sa te distrezi in voie.

Costum de baie Monokini

Prezent inca din 1974 pe podiumurile designerilor celebri, costumul de tip Monokini este cu siguranta una dintre cele mai tari inventii care a rezistat in timp. Format dintr-o singura piesa, el surprinde prin comoditate, eleganta si senzualitate.

Cel de fata vine in culori seducatoare, cu un design unic si deosebit, unde forma sutienului joaca cel mai important rol. Este confectionat dintr-un material de calitate, ce are pe suprafata sa mici stelute cu aspect pretios.

Costum de baie dintr-o singura piesa

Modelul ideal daca iti doresti sa maschezi un defect, sa fii atragatoare si sa te bucuri de vara! Nici nu e de mirare ca se afla in topul preferintelor in 2011 si dupa parerea mea va mai rezista mult timp de acum inainte.

Il poti lua cu tine atat la plaja, cat si la piscina, unde vei arata irezistibil de bine.

Costume de baie din doua piese

Uita de costumele de baie din doua piese clasice si alege unul intr-o culoare placuta, cu design in tendinte si care mareste optic decolteul!

Acesta prezinta bikini reglabili, o croiala conform ultimelor cerinte ale modei si cupe buretate. Vrei sa te simti bine si totodata sa arati bestial? Noi iti recomandam modelul alaturat.

Asteptam sa ne spui ce alegere ai facut si care ti se pare cel mai frumos costum de baie in 2012 dupa parerea ta! In acelasi timp, iti propunem sa vizitezi periodic StoreFashion.ro pentru reduceri si noi articole de vara.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x