Monday, July 26, 2021

Alaturi de un patut pentru bebe

Must Read
Alaturi de un patut pentru bebe, hainute, scutece, suzeta, inel gingival si alte lucruri necesare cu care trebuie sa asteptati un copil, mai exista si caruciorul cu care il veti plimba pe micut prin parc, cu care veti merge la doctor, la rude, la cumparaturi si asa mai departe.

Unele dintre cele mai bune carucioare pentru copii sunt cele fabricate de Cangaroo. Acestea sunt indicate copiilor nou-nascuti, dar si celor mai marisori de pana in 13 kg (1-2 ani). Carucioarele Cangaroo respecta toate normele europene de protectie a micutilor, dar si pe cele de mediu. Nu folosesc materiale toxice si nici vopsele care ar putea afecta materialele din care sunt facute sau, sau mai grav, copilul.

Cangaroo va prezinta o gama larga de carucioare, si anume: carucioare umbrela, care se strang repede si se asambleaza la fel de repede, cand trebuie sa mergeti undeva urgent, carucioare simple, pentru un singur bebe, pentru gemeni sau tripleti si carucioare 2 in 1 sau 3 in 1.

Daca nu aveti bani sa cumparati un carucior simplu, adica pentru un singur copil si in acelasi timp si un carucior usor, ca sa va fie mai usor cand sunteti chemati de urgenta undeva si trebuie sa luati si copilul, va recomandam sa luati un carucior Cangaroo 2 in 1 sau 3 in 1, care se pot transforma in carucioare usoare doar din cateva miscari, prin eliminarea anumitor piese care sunt in mod obisnuit parte integranta din carucior.

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Economia europeană ar trebui să atingă nivelul de dinaintea pandemiei la începutul anului 2022

Economia europeană dă semne de redresare puternică, Banca Centrală Europeană (BCE) estimând că este pe cale să revină la...
- Advertisement -

More Articles Like This