Friday, April 19, 2024

Carti pentru mamici (recomandari)

Must Read
In era internetului si al vitezei, cand fiecare minut este numarat, putini apuca sa mai citeasca…

In cazul mamicilor e foarte recomandata citirea cartilor de specialitate deoarece, astfel, vor fi mult mai informate, vor stii ce sa faca si cand sa faca, vor stii la ce sa se astepte si asa mai departe.

Pentru voi, m-am hotarat sa fac o lista de carti pentru mamici pe care le veti putea achizitiona online sau din librarii.

21367_0_12458355721. Mama si copilul (Emil Capraru, Herta Capraru)

Numai prin simpla trecere in revista a sumarului, constatam cu usurinta ca problematica abordata acopera o mai lunga perioada din viata copilului – de la nastere pana la adolescenta.
Mama si copilul este cea mai apreciata carte romaneasca despre dezvoltarea, ingrijirea, alimentatia si educatia copilului.
comandap_on
14676_0_1231408266

2. Mama si copilul (Elisabeth Fenwick)

Intr-o prezentare moderna si atragatoare, MAMA SI COPILUL este un ghid practic complet si bogat ilustrat pentru ingrijirea copilului de la momentul conceptiei pina la virsta de trei ani, o carte necesara oricarei femei care este sau vrea sa devina mama.
comandap_on
20348_0_1237979723

- Advertisement -

3. Cum sa fi o mama buna pentru copilul tau (Alain Braconnier)

Este bine cunoscută preferinţa mamelor pentru fiii lor. Dar este în avantajul băieţilor să beneficieze de atâta afecţiune? «Nu o să fie în stare să se apere la şcoală»; «O să dea peste o fată care-l va duce de nas»; «O să ajungă homosexual» … Atâtea îngrijorări legate de prea multă afecţiune din partea mamei pentru fiul ei. Cât adevăr există în toate acestea şi cum trebuie să se poarte o mamă cu fiul ei pentru a-l pregăti bine pentru viaţă aflaţi din această carte scrisă de un experimentat psihoterapeut de copii.
comandap_on
promo_12750jpg

4. Mama la minut (Spencer Johnson)

Mama la Minut va învata cum sa comunicati mai bine cu copiii dumneavoastra. Trei metode simple si rapide care vor avea rezultate uimitoare daca veti hotarî sa le aplicati. Mustrarea la Minut, Laudele la Minut si Scopurile la Minut le ajuta pe mame sa abordeze cresterea si educarea copiilor cu mai multa încredere si usurinta. Stiti cu siguranta ca, pentru a fi mama cu adevarat, este nevoie de mult mai mult timp, nu doar de un minut. Totusi exista si alte cai prin care puteti comunica “într-un minut” cu proprii copii si care îi vor ajuta sa învete sa fie cuminti si mândri de ei totodata.
comandap_on

promo_112235. Poti Sa Nu Fii O Mama Perfecta (Libby Purves)

Gravida, mandra si cuprinsa de panica. Muncile facerii: nasterea. Omuletul din cos: prima faza. Poti fi o mama buna in multe feluri.
E posibil ca felul tau sa nu semene cu al vecinei, cu al surorii tale sau cu al autoarei unor carti despre bebelusi.
comandap_on

46_0_12241698816. Manualul parintilor eficace (Dr. Thomas Gordon)

Acest ghid va va arata: Cum sa evitati sa fiti un parinte ingaduitor. Cum sa ascultati astfel incat copiii sa va vorbeasca si cum sa vorbiti astfel incat copiii sa va asculte.
Cum sa va invatati copiii sa isi asume problemele si sa le rezolve. Cum sa utilizati metoda „nu-i nimic de pierdut” in rezolvarea conflictelor.
comandap_on

20295_0_12374513507. Cresterea copilului de la o zi la sase ani (Anne Bacus)

Cele 5 capitole ale lucrarii sunt astfel structurate incat sa acopere problemele specifice primilor 6 ani de viata ai copilului, ani in care rolul parintilor este crucial. Primul an de viata al copilului prezinta cele mai mari probleme pentru parinti. Capitoul 2 trateaza caracteristicile copilului de la 1 la 3 ani, insistand asupra dezvoltarii unor capacitati specifice acestei varste. De la 3 la 6 ani, copilul este deja “mare”, dar sunt multe situatii in care are nevoie de interventii si ingrijiri speciale.
comandap_on

19180_0_12314960438. Carte de bucate pentru copii (Lisa Barnes)

Bebelusii si copiii care incep sa mearga de-a busilea sunt energici, curajosi si au o personalitate puternica. De ce sa-i hranim cu mancare fada si neapetisanta? Cu ingrediente si condimente proaspete, cu explicatii despre momentul potrivit pentru a introduce alimente noi si cu retete concentrate pe aportul nutritiv, Cartea de bucate pentru copii reprezinta o abordare curajoasa pentru alimentatia sanatoasa a copiilor intre 6 si 18 luni.
comandap_on
21041_0_1242897619

10. Sarcina si ingrijirea bebelusului (Alison Mackonochie)

Este un ghid nepreţuit, care ar trebui să se găsească în casa oricărui părinte. Plină de sfaturi şi informaţii foarte utile, cartea este şi bogat ilustrată, conţinând peste 500 de fotografii.
Pentru a veni în sprijinul oricărui proaspăt părinte, structura ghidului a fost concepută în funcţie de etapele de dezvoltare a copilului.
comandap_on

promo_223411. Ghidul viitoarei mama (Marie Claire)

Ghidul viitoarei mame – de la testul de sarcina pana la nastere pune la dispozitie sfaturi competente ale specialistilor francezi care au elaborat acest titlu din colectia Marie Claire.
Ginecologi, nutritionisti si psihologi va stau alaturi, va ghideaza si va sprijina in aceasta aventura unica din viata unei femei.
comandap_on

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x