Thursday, August 5, 2021

Carucioarele 3 in 1 sunt recomandate parintilor

Must Read
Carucioarele 3 in 1 sunt recomandate parintilor care doresc sa foloseasca acest mijloc de deplasare pentru micutul lor pentru o perioada de cel putin 2 ani, ca si componentele incluse intr-un carucior 3 in 1.


Scaunul auto, cosuletul cu ajutorul caruia il puteti transporta pe bebelus ca si landoul, toate pot fi transformabile, in functie de greutatea copilului si de inaltimea sa.

Aceasta inseamna ca puteti folosi caruciorul, dar si celelalte componente care nu sunt legate de carucior, cum ar fi scaunul auto, chiar si cand copilul este in varsta de 2 ani si chiar mai mare.

Cu toate acestea, nu este deloc recomandat sa folositi un scaun auto care este creat pentru copiii cu varsta intre 0 si 3 ani pentru un copil de 4 ani.

Chiar daca scaunul se potriveste copilului, in cazul in care acesta corespunde ca si greutate, el nu este recomandat pentru varsta copilului, iar in cazul petrecerii unui eveniment nefericit cu masina, dvs veti fi singurul responsabil de a nu va proteja copilul asa cum trebuie.

Carucioarele si scaunele auto trebuie sa fie aprobate pentru a fi folosite si conforme cu anumite standarde.

- Advertisement -

Langa detaliile tehnice ale caruciorului 3 in 1 pe care vreti sa-l cumparati, trebuie sa vedeti daca acesta este conform cu standardele ECE R44/04.

Va recomandam cu tarie sa nu cumparati caruciorul daca nu este conform cu ele, deoarece copilul poate avea probleme cu coloana si de somn, care este mai bine sa fie tinute la distanta, si nu tratate apoi.

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Gartner: UiPath este lider mondial în roboți software și în 2021

Compania româno-americană UiPath rămâne pe poziția liderul mondial în domeniul roboților software și în ediția 2021 a Magic Quadrant...
- Advertisement -

More Articles Like This