Thursday, March 28, 2024

Ce costum de baie sa porti daca esti voluptoasa

Must Read
Daca atunci cand iti cumperi costum de baie sutienul depaseste cupa C iar bikini au circumferinta de peste 95 de cm, ai nevoie de un costum de baie in care sa te simti sexy si confortabil cu formele tale voluptoase. Afla cum sa il alegi corect.

Jennifer Lopez, Beyonce sau Kim Kardashian sunt doar cateva dintre vedetele renumite pentru formele lor apetisante, fundul bombat sau pieptul generos. Nu te feri sa te dezbraci la plaja si nu sta stresata ca ai putin mai multa carnita pe tine. Daca alegi costumul de baie potrivit, poti fi foarte sexy si asta se va vedea in atitudinea ta.

De fiecare data cand iti cumperi sutien pentru plaja alege dintre cele trei variante: sutienul cu bretele largi care se leaga dupa gat, lucru ce iti ofera o sustinere buna, sutienul cu o bareta sub sani pentru sustinere si ridicare si mai buna a sanilor, sau sutienele cu o cupa foarte subtire de burete, care sa ii ridice si sa te faca sa te simti confortabil.

Magazine recomandate de catre noi:
www.storefashion.ro ; www.formfit.ro

Evita sutienele cu barete subtiri si cupe decupate in triunghi, iti vor face sanii sa para lasati. Cand e vorba de slip, evita modelele cu imprimeu cu dungi sau cu buline mari. Cele mai potrivite imprimeuri pentru tine sunt cele cu flori marunte sau cu buline mici.

Iti recomand sa nu porti niciodata tanga, dar daca ai un posterior ferm poti sa incerci slipul tanga mai plin. La fel de potrivit va fi slipul intreg sau cel de tip pantalon scurt, care-ti va acoperi in totalitate soldurile. Daca are talia inalta va crea iluzia de subtiere si marcare a taliei.

- Advertisement -

Poarta cu incredere si un costum de baie intreg. Te va ajuta sa ascunzi burtica. Daca ai soldurile late, dar bustul mic, un costum de baie intreg cu decolteu generos va fi foarte sexy fara a fi vulgar. In schimb, daca ai si bustul mare, alege modelul cu o cupa mai mare si brete late legate dupa gat.

Daca nu ai talie, incearca costumul intreg care are slipul decupat. Astfel, lasi la vedere coapsele si conturezi intreaga silueta. O alta varianta sunt costumele de baie care au o culoare in dreptul bazinului si alta contrastanta pe solduri. Iluzia optica de talie subtiata e garantata.

Daca vrei sa te acoperi mai mult, poarta peste costumul de baie o camasa lunga din matase, pentru o aparitie diafana.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x