Tuesday, March 19, 2024

Ce model de rochie porti in aceasta primavara?

Must Read
Avand in vedere ca temperatura a inceput sa treaca frecvent de 20 de grade, putem spune ca vremea buna si-a intrat legal in drepturi. Am pus demult la naftalina paltonul si hainele de iarna si incepem sa scoatem arsenalul de primavara-vara.

Una din armele obligatorii pentru acest sezon ar fi rochia. Feminina, disponibila in numeroase modele si mereu la moda, rochia reprezinta unul din musthave-urile garderobei unei femei.

Designerii au creat pentru aceasta primavara rochite foarte feminine, in culori pastelate, dar si neon, cu modele florale sau navy , toate pentru a pune cat mai bine in evidenta corpul unei femei si feminitatea acesteia.

Magazine recomandate de noi:

Asortate cu sandalute chic, saboti si cizmulite de vara, rochiile sunt alegerea perfecta pentru o zi cand soarele ne zambeste prietenos. Hai sa vedem ce modele sunt in trend in acest sezon si cu ce le putem asorta.

Rochia greceasca

Desi nimfele si zeitele mai traiesc astazi doar in carti si legende, frumusetea lor continua sa fie un model de inspiratie pentru artisti. Designerii s-au folosit in aceasta primvara de modelul de toga greceasca, reusind sa readuca pe catwalk o parte din divinul zeitelor din Olimp. Rezultatul? Un look diafan, foarte feminin, perfect pentru orice tip de silueta datorita materialului voluminos si a jocului de suprapuneri al acestuia.

- Advertisement -

De obicei, rochia porneste pe un singur umar (sau este prinsa in jururl gatului), coborand apoi pe linia corpului pana la genunchi sau glezne. Se prefera materialele usoare, fluide, din satinuri moi. Culorile predominante sunt cele deschise, pastelate precum: crem, bleu, alb sau mov.

Acest tip de rochie se asorteaza atat cu sandale de gladiator, pentru un look 100% desprins din vechea Grecie, cat ci cu sandale cu toc, mai ales atunci cand optezi pentru o rochie greasca seara, la o petrecere sau la o cina cu pretentii. Nu uita de bijuteriile masive, din aur sau argint!

Rochia florala

Pentru ca suntem in anotimpul florilor, cu ce am putea sa-l intampinam mai bine decat cu o rochita cu imprimeu floral? Sunt vesele, colorate, pline de viata si potrivite pentru orice tip de silueta. Se poarta florile de toate tipurile si dimensiunile, trandafiri, maci, flori exotice, in diverse combinatii de culori.

Pentru o aparitie hot, alege imprimeurile in contrast cu fundalul, cum ar fi florile rosii mari pe fundal alb sau o combinatie mai puternica de nuante de verde cu galben. Pentru un look simplu, poti alege o rochita cu flori mici, in culori pastelate, usoare.

Se asorteaza perfect cu platforme, cat si cu balerini, sandale si pantofi cu toc. Opteaza pentru accesorii simple, in culori uni, avand in vedere ca modelul rochiei este destul de incarcat. Deasupra poti purta o jacheta scurta, intr-o culoare neutra sau o geaca din denim.

Rochia bandaj


Celebra rochie din bandaj creata de Herve Leger revine in forta pe catwalk si in acest sezon. Cu o taietura extrem de sexy, mulata pe corp, rochia bandaj se preteaza perfect la o iesire in club, petrecere sau coktail.
Pantofii stilettos, cu toc inalt sunt obligatorii atunci cand porti o asemenea rochie.

Vedete precum Victoria Beckham, Kim Kardashian sau Megan Fox au adoptat acest trend imediat, iar rezultatul a fost un look extrem de sexy si glamourous. Atentie insa, deoarece rochia bandaj accesorizata gresit sau mult prea scurta va arata vulgar, asa ca cel mai bine opteaza pentru o rochie bandaj pana la genunchi asortata cu o poseta plic.

Rochia cu un umar

Am tot discutat despre acest trend asimetric, cu un umar la vedere. Era normal ca desiginerii sa il adopte si pentru rochii, realizand niste creatii senzuale, ce pun foarte bine in evidenta frumusetea unei femei. Putem spune ca reprezinta o adaptare futurista a rochiei grecesti.

Ne place pentru ca arata bine pe orice tip de silueta, fixand atentia asupra umerilor si gatului. Poate fi lunga, scurta, vaporoasa sau mulata, necesitand putine accesorii sau deloc, astfel incat zona gatului sa fie cat mai libera.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Un antreprenor argeșean deschide cea mai mare fabrică de prelucrare a lânii din Europa!

În decembrie 2022, în localitatea Costești , județul Argeș, antreprenorul Cristian Mercioniu a pus în funcțiune o fabrică de...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x