Costume de baie intregi de la Astratex

Vezi cele mai mari reduceri ale magazinelor online:
eMag , Altex , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays

Ce faci daca esti inalta, ai cateva kilograme in plus, dar vrei sa arati bine atunci cand te duci la plaja, sau piscina?

Costum de baie Sporty  costum-de-baie-paulina-36455__elj_PAULINA-7009_NEGRU_extra

Eu n-am stat mult sa ma gandesc la o solutie si prima care mi-a venit in cap au fost costumele de baie intregi, care.. asta fac, ascund acele parti inestetice ale corpului nostru.

Ce-mi place cel mai tare la aceste costume e ca au acele taieturi si decupaje in zona spatelui, a umerilor, sau partial a abdomenului, care iti dau un aer foarte sexy. Impusti doi iepuri dintr-o data.

Si daca tot mai vrei sa-ti ascunzi burtica, atunci cand te plimbi pe plaja, sau chiar cand vrei sa intri in apa, poarta o esarfa pe solduri.. si ai grija sa inoti foarte mult…

Se stie ca inotul este un excelent antrenament cardiovascular, care iti tonifica musculatura, te ajuta sa slabesti si iti fortifica plamanii.

Mai sus aveti cateva modele de costume de baie intregi, unele dintre ele la preturi reduse. Le puteti cumpara online – pentru detalii click pe poze. Mai multe modele aici.Deschide un cont tranzacționare la bursă:

80.6% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro altex Aoro Carturesti logo QuickMobile

Articole asemănătoare recomandate pentru tine:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.