Thursday, March 28, 2024

Costume de baie Jolidon

Must Read
Cea mai asteptata colectie de costume de baie pentru 2012, apartinand brandului european Jolidon aduce, odata cu venirea primaverii, numeroase modele de costume de baie si imbracaminte pentru plaja.

Jolidon propune pentru sezonul primavara/vara 2011 modele de costume de baie feminine, sophisticate si deosebit de atragatoare.

Brandul este impartit, precum si Victoria’s Secret sau Triumph, in linii special realizate pentru categorii de varste si stiluri diferite. Ele ofera mai bine de 100 de modele de costume de baie originale, astfel incat tu sa poti gasi ceea ce cauti.

Colectia de costume de baie Jolidon 2012 cuprinde o varietate de stiluri, forme, culori, print-uri sau prinderi, pentru ca fiecare cerinta sa iti fie satisfacuta.

Costume de baie Jolidon – tribal vs. retro

- Advertisement -

De regula, Jolidon cuprinde doua linii: una tinereasca, vesela si tonica cu o gama larga de forme si alta mai complexa, care acopera toate tipurile de conformatii si care propune multiple variante de culoare.

Tema folosita cu precadere este etnic / animal print / tribal – ilustrata in trei ipostaze -o linie complexa care pune in valoare un imprimeu fara varsta pe multiple forme, o linie mai clasica un etnic vintage intr-o interpretare retro pe patru variante de culoare si o linie dubla, propusa atat pe material imprimat cat si pe uni elementul comun fiind accesoriul.

Jolidon propune o interpretare chic a etnicului, jucandu-se cu forme geometrice curajoase, nuante profunde si insertii metalice puternic stilizate.

Cea de-a doua directie urmata de Jolidon pentru sezonul primavara/vara 2012 se inspira din “Old Hollywood glam”, lucru sesizat din preferinta designerilor pentru costume de baie intregi, retro.Aceste modele de costume de baie intregesc imaginea feminitatii, mergand pe eleganta si simplitate, ce poate fi pusa in valoare in 2011 prin metale pretioase, opulenta si accesorii statement.

Nimic nu iti satisface cerintele pentru costumul de baie mai bine decat Jolidon!

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x