Acasă Stirile zilei Cum porti fusta midi – must have in acest sezon!

Cum porti fusta midi – must have in acest sezon!

0
Daca esti fana a stilului vintage updatat, in acest sezon, probabil ai observat deja, ca in multe colectii fusta midi a revenit in forta.

In anii 50 si 60 fusta si rochia erau ceea ce sunt azi pentru noi jeansii – da, asta e adevarul. Si daca ma uit in propriul dulap, fustele stau triste intr-un cot si vad lumina zilei destul de rar.

Asa ca in aceasta primavara daca ai chef din cand in cand de cate un look a la Betty sau Joan din Mad Men, poarta o fusta midi – o poti integra fie in tinute smart casual, fie in tinute de seara. Depinde doar cu ce o asortezi si din ce material e fusta.

Cum si cu ce poti asorta fusta midi, strech sau evazata? Camasile si bluzele lady like, cu volanase sau funde si aplicatii sunt cea mai buna idee. Incaltamintea pe care o alegi va definitiva outfitul – te sfatuiesc sa alegi pantofi cu toc mediu sau inalt. Lungimea fustei si tocul iti pot pune in valoare glaznele si gambele.

Pentru a sublinia talia, in cazul in care fusta nu are o betelie lata, adauga si o curea. Balerinii nu sunt o ideea foarte fericita decat ai picioarele subtri si lungi. Alte accesorii care iti vor intregi lookul: poseta cu toarta sau poseta cu patina vintage, cerceii discreti si un machiaj impecabil.

Propunerea mea de tinuta, mai jos – fusta vedeta, propunere de la La Femme, pe care o puteti achizitiona la 134 de lei, aici. O alta fusta evazata, care iti va pune talia in valoare, gasesti aici, de la PNK Casual, acum si la reducere.

Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
wpDiscuz
0
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Exit mobile version