Haine si accesorii pentru motociclisti

Vezi cele mai mari reduceri ale magazinelor online:
eMag , Altex , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays

Diesel a realizat o colectie de haine si accesorii destinate barbatilor pasionati de motociclism. Colectia-capsula marcheaza lansarea motocicletei Ducati Monster 1100. Noua colectie capsula realizata de cele doua branduri italienesti Diesel si Ducati include tricouri, jachete, jeansi, dar si accesorii precum esarfe si curele. Designul a fost realizat de echipa Diesel Style sub indrumarea lui Renzo Rosso.

Materialele folosite in realizarea colectiei sunt matasea, bumbacul sau pielea, pentru curele, dar si nailon, pentru jachete. Piesele sunt caracterizate de o puternica atitudine specifica bikerilor, detalii tehnice impecabile si elemente grafice specifice brandului Diesel.

Colectia-capsula marcheaza lansarea celui mai nou model Ducati, Monster 1100, realizat in colaborare cu Diesel. Cele doua companii italienesti si-au inceput colaborarea in 2011, cand Diesel a devenit sponsor oficial al echipei MotoGP Ducati.
Piesele Diesel for Ducati sunt disponibile atat online, cat si in magazinul Diesel din Baneasa Shopping City, Bucuresti. Preturile variaza intre 350 si 1.335 lei.Deschide un cont tranzacționare la bursă:

80.6% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro altex Aoro Carturesti logo QuickMobile

Articole asemănătoare recomandate pentru tine:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.