Thursday, March 28, 2024

Iată cele mai tari 10 jucării din lume!

Must Read
Cu siguranţă, te-ai întrebat cu ce s-au jucat părinţii tăi când erau mici sau care este jucăria cea mai vândută din toate timpurile.

thumb_811_x_464_4269-216268-15hulahoopshutterstock_3453109

Specialiştii site-ului www.descopera.ro au alcătuit un top al celor mai frumoase şi vândute 10 jucării din întreaga lume. Noi îţi spunem dacă le poţi găsi şi în România şi cât costă.

1.Slinky

A fost creat de Richard James în 1943 şi a intrat pe piaţă în anul 1950, încântând milioane de copii. Dacă te atrage, o poţi ruga pe mama să ţi-l cumpere on-line de pe site-ul www.tu.ro, unde îl găseşti la preţul de 25 de lei, sau de la comercianţii ambulanţi din marile parcuri de distracţie.

2. Play-Doh

- Advertisement -

Această pastă de modelat a înlocuit cu succes plastilina şi a fost inventată în 1955, de Joseph şi Noah McVicker. Dacă nu ai o astfel de pastă acasă, mama ţi-o poate cumpăra sub formă de trusă din Carrefour, unde costă între 59 şi 69 de lei, sau din Real, cu 19,90 de lei tubul, dar o poate comanda şi online, pe site-ul www.crazytoys.ro, unde un set costă 74,9 lei.

3. Hula-Hoop

Cu siguranţă îţi aminteşti de cercul buclucaş despre care ţi-au povestit părinţii tăi. Acesta este din plastic colorat şi a apărut în 1950. Mama ta ţi-l poate cumpăra de la comercianţii ambulanţi sau de pe internet, de exemplu de pe www.jocul.ro, unde costă 12,8 lei.

4. Easy Bake Oven

uptorul de jucărie cu bec şi cu multe funcţii apărut în 1963 a sucit minţile multor generaţii. În România însă, această jucărie nu poate fi achiziţionată.

5. G.I.Joe

Este vorba despre o păpuşă pentru băieţi. Firma Hasbro a scos pe piaţă în 1964 “soldatul” Joe. Din 2004, păpuşa nu se mai comercializează, dar există jocuri video cu soldăţei G.I. Joe.

6. Cabbage Patch Kids

E vorba despre păpuşile bebeluş care au încântat mulţi copii în ultimii 40 de ani. Azi pot fi găsite pe site-ul www.idealbebe.ro, la preţul de 100 de lei.

7. Furby

Este imposibil să nu ştii de această jucărie incredibilă care a sucit mintea copiilor! Cu Furby poţi vorbi, te poate învăţa limba lui, doarme, mănâncă şi chiar îl poţi îmbrăţişa. Se găseşte de vânzare la preţul de 120 de lei, pe site-ul www.furby.ro.im.

8. Barbie

Păpuşa Barbie s-a “născut” în 1959, ca o creaţie a soţilor Ruth şi Elliot Handler. Şi în prezent Barbie este cea mai apreciată păpuşă. Dacă încă nu ai una în camera ta, să ştii că se găsesc la Carrefour, cu preţuri variind între 99 şi 150 de lei.

9. Pokemon

Monstruleţii de buzunar au fost creaţi după o jucărie japoneză numită Poketto Monstaa. În prezent, în magazine există şi jocuri video, un serial de desene animate şi cartonaşe. Se găsesc în marile magazine, de exemplu Carrefour, la preţuri variind între 19,9 şi 155 de lei.

10. Cubul Rubik

A fost inventat în anul 1977, de Erno Rubik, şi a făcut furori în rândul adolescenţilor. În cazul în care nu-l ai, acesta se găseşte în librării sau în Carrefour, la preţul de 36,8 lei.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x