Tuesday, March 19, 2024

Jeansii sezonului primavara-vara 2012

Must Read
Indiferent de cat de mult s-ar schimba tendintele de la un sezon la altul, jeansii raman o constanta in moda. Spre deosebire de alte articole vestimentare care sunt uneori mai dificil de adaptat in viata de zi cu zi, jeansii se regasesc in aceeasi masura atat pe podium, cat si in magazine si in moda strazii. Iata deci care sunt cele mai populare modele de jeansi care nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba in aceasta primavara.

Jeansii evazati

Blugii evazati au revenit in moda inca de anul trecut, dar pana acum trendul nu a reusit sa se impuna destul si in moda strazii. Pentru primavara, designerii propun o multime de modele de jeansi evazati, iar marile magazine au preluat si ele aceasta tendinta. Versatilitatea acestora ii face sa fie de nelipsit din garderoba oricarei iubitoare de moda. Nu doar pentru ca sunt usor de asortat in cele mai diverse tinute, dar echilibreaza silueta, ajutandu-te sa pari mai inalta si mai supla.

 7 FOR ALL MANKIND  D&G
 GUCCI
 MIH
 VICTORIA BECKHAM  YVES SAINT LAURENT

Blugii skinny

Jeansii skinny raman in continuare in tendinte si probabil nu vor ajunge niciodata sa fie demodati. Exista modele potrivite pentru fiecare silueta si pentru orice ocazie, asa ca nu este de mirare ca jeansii skinny raman preferatii femeilor de pretutindeni. In plus, ii gasesti intr-o varietate de culori, de croieli sau de modele, de la cei simpli, clasici, pana la cei cu aplicatii sau in culori indraznete.

 BURBERRY  DOLCE & GABBANA
 J BRAND  MICHAEL KORS
 RAG & BONE  VICTORIA BECKHAM

Cropped jeans

Blugii care se termina deasupra gleznei sunt cea mai noua tendinta a sezonului. Desi au existat inca de anul trecut cateva incercari de a promova acest stil, abia acum, in primavara 2012 va fi cu adevarat sezonul in care se vor purta. Aceasta tendinta se resfrange asupra tuturor tipurilor de blugi. Vei gasi in magazine zeci de modele dintre care iti poti alege perechea perfecta: incepand de la blugii skinny, simpli, pana la cei cu manseta sau la cei cu croiala lejera – boyfriend’s jeans.

 DOLCE & GABBANA  D&G
 GUCCI  JUST CAVALLI
 STELLA MCCARTNEY  YVES SAINT LAURENT

Jeansii imprimati

Cel mai proaspat trend al sezonului in ceea ce priveste blugii este reprezentat de cei cu impriemeuri. O multime de case de moda au propus astfel de blugi, iar cel mai popular print este cel floral. Combinatiile de alb, negru si gri sunt cele mai folosite, dar exista si modele in nuante mai vii, precum rosu, albastru sau chiar alaturari de tonuri contrastante.

- Advertisement -
 ALEXANDER WANG  DOLCE & GABBANA
 DIANE VON FURSTENBERG  BALMAIN
 GUCCI  ISABEL MARANT

Jeansii in nuante pastel

O alta tendinta noua a sezonului este reprezentata de blugii in culori pastel. Pastelurile sunt unul dintre principalele trenduri ale primaverii, asa ca nu este de mirare ca printre toate articolele vestimentare in aceste tonuri calde se regasesc si jeansii. Din aceeasi gama cromatica fac parte si nuantele prafuite, la fel de in voga si ele in aceasta primavara, deci asigura-te ca nu iti va lipsi din garderoba o pereche de jeansi intr-o nuanta pastel sau prafuita.

 7 FOR ALL MANKIND  CURRENT ELLIOTT
 J BRAND  NOTIFY
 JUICY COUTURE  VICTORIA BECKHAM

Jeansii in culori neon

Trendul vedeta in materie de jeansi este reprezentat in continuare de blugii in nuante aprinse. Popularitatea acestora a fost intensificata atat de rapiditatea cu care au fost adoptati de catre vedetele internationale, cat si de faptul ca au coborat extrem de usor de pe podium in moda strazii. Iti poti alege culoarea preferata din intraga paleta cromatica, practic nu exista nicio limita. Toate culorile sunt promovate in egala masura. Cele mai populare modele de blugi in nuante neon sunt cei skinny si cei cu lungimea pana deasupra gleznei.

 BURBERRY  CHRISTOPHER KANE
 CURRENT ELLIOTT  CURRENT ELLIOTT
 FAITH CONNEXION  RAG & BONE

Jeansii negri

In ceea ce priveste nuantele preferate ale sezonului, blugii negri au parte de o revenire spectaculoasa. Daca timp de cativa ani accentul s-a pus mai mult pe nuantele de albastru sau pe culorile mai vii, iata ca in 2012 jeansii negri au revenit pe podium. Nuanta a fost adoptata pentru toate stilurile de jeansi, de la cei evazati, pana la cei skinny.

 BURBERRY  DKNY
 J BRAND  J BRAND
 ROBERTO CAVALLI  T BY ALEXANDER WANG

Blugii albi

Faptul ca jeansii albi revin si in 2012 in tendinte nu este o surpriza, avand in vedere ca aproape in fiecare sezon cald designerii propun modele de pantaloni sau fuste in aceasta nonculoare. La fel ca si in cazul blugilor negri, si albul este perfect pentru toate tipurile de jeansi. Au fost propuse in aceeasi masura modele de jeansi albi evazati, drepti, skinny sau capri. Ideal ar fi doar sa alegi un model cu o croiala usor eleganta, deoarece jeansii albi arata parca mai bine in tinutele mai stilate decat in cele casual sau sport.

 7 FOR ALL MANKIND  CURRENT ELLIOTT
 ALEXANDER MCQUEEN  THEYSKENS’ THEORY
 TORY BURCH

VICTORIA BECKHAM

Tu ce modele de blugi vei purta in acest sezon?

Ce gasesti in magazine:

 Bershka  Zara
 Zara  Pull & Bear
 Bershka  Pull & Bear
 Stradivarius  Zara
- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Un antreprenor argeșean deschide cea mai mare fabrică de prelucrare a lânii din Europa!

În decembrie 2022, în localitatea Costești , județul Argeș, antreprenorul Cristian Mercioniu a pus în funcțiune o fabrică de...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x