RCASuperIeftin.ro, primul site de asigurari auto cu plata prin PayPal

Vezi cele mai mari reduceri ale magazinelor online:
eMag , Altex , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays

RCASuperIeftin.ro este primul site de asigurari auto din Romania care ofera clientilor posibilitatea de a cumpara RCA ieftin achitand cu plata prin PayPal.

Alaturi de modalitatile de plata cu cardul online MasterCard sau Visa prin Mobilpay si de plata cu Card Avantaj in pana la 6 rate, utilizatorii RCASuperIeftin.ro pot acum efectua plata asigurarii RCA si prin PayPal, una dintre cele mai mari platforme de e-commerce la nivel global.

Serviciul de plati online PayPal, detinut de eBay, este o modalitate rapida si sigura de a face plati online cu cardul sau direct din cont.

Alaturi de celelalte modalitati de plata online, PayPal este disponibil in prezent pe site-ul RCASuperIeftin.ro si poate fi folosit de cumparatorii care cauta cea mai buna oferta de RCA ieftin.

RCASuperIeftin.ro si-a castigat pana acum fidelitatea clientilor prin lista de preturi completa, fara tarife ascunse, si prin ofertele de RCA ieftin cu tarife calculate in timp real.

Polita achizitionata este tiparita imediat dupa plata primei de asigurare, iar site-ul ofera si garantia anuntatii datei de expirare a politei de asigurare, prin SMS sau e-mail-uri.

RCASuperIeftin.ro nu percepe taxe sau comisioane suplimentare fata de primele de asigurare practicate de catre societatile de asigurari, nici taxe de livrare in Bucuresti sau in alte orase din Romania, iar activitatile de asigurari si intermediere in asigurari nu sunt purtatoriare de TVA.Deschide un cont tranzacționare la bursă:

80.6% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro altex Aoro Carturesti logo QuickMobile

Articole asemănătoare recomandate pentru tine:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.