Thursday, March 28, 2024

Rochii elegante: ţinută pentru party

Must Read
Cel mai sexy şi elegant articol din garderoba unei femei este, rochia. Nicio alta piesă vestimentară nu îţi va pune mai bine în evidenşă formele, atitudinea şi delicateţea.

party fashion

Cu siguranţă vi s-a întâmplat, cel puţin o dată, să aveţi dificultăţi în ceea ce priveşte alegerea rochiei potrivite, a pantofilor şi accesoriilor în funcţie de evenimentul la care urma să participaţi.

Rochia cu paiete negre, de la PNK este cea mai bună alegere atunci când vrei să fi în centrul atenţiei. Pe cât de discretă, prin nuanţa neagră, pe atât de strălucitoare, prin luminozitatea paietelor.

Magazine recomandate de noi:
www.storefashion.ro ; www.welovecouture.ro, www.amafashion.ro

Cu o croială clasică cu maneci scurte, se mulează frumos pe şolduri şi pe bust, punând în evidenţă tot corpul. Este foarte comodă şi permite mişcarea, de care ai mare nevoie la o petrecere de acest gen.

Poţi opta pentru o pereche de pantofi decupati, sau sandale finuţe, cu baretuţe şi o geantă plic. Culoarea lor poate fi clasicul negru, sau în contraste puternice de mov, galben sau albastru.

tinuta-rochie-ocazie
- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x