Tuesday, April 16, 2024

Alcachofa de Laon – De 4 ori mai concentrata si de 3 ori mai ieftina

Must Read
De mai multi ani se stie ca, pentru a slabi, trebuie inceput cu detoxifierea organismului. Intr-adevar, daca pana la adolescenta nu ne ingrasam, este fiindca organismul functioneaza la capacitate maxima si nu este inca intoxicat.

Daca toate tentativele de a slabi au esuat, nu dispera, nu este vina ta, este doar organismul, care trebuie curatat. Pana acum erau laudate calitatile de curatire a organismului a anumitor plante sau fructe, dar nimic foarte serios si, chiar daca aveau oarecare efect, nu ajutau la slabit.

Tocmai aceasta a fost ideea geniala a unui laborator european. S-au intrebat care este cel mai puternic detoxifiant natural, pe care ni-l ofera natura. Raspunsul era evident: anghinarea de Laon (atat de puternica, incat este inclusa in compozitia a numeroase medicamente destinate combaterii insufiecientei hepatice).

Numeroase studii stiintifice demonstreaza ca, fiind foarte bogata in cinarina, reactiveaza ficatul si metabolismul grasimilor (fiind si un puternic destructor al colesterolului). Exista, de asemenea, lucrari istorice care atesta ca grecii si romanii foloseau anghinarea pentru usurarea digestiei, cu precadere dupa ospaturile imbelsugate si dese pe care le organizau.

- Advertisement -

Istoricii francezi povestesc, de pilda, ca Ludovic al XIV-lea (supranumit regele Soare) era un mare amator de anghinare, pe care o consuma in mod regulat. Nu putini sunt cei care atribuie extraordinara longevitate a monarhului acestei plante miraculoase.

Concentrandu-se pe o actiune completa de detoxifiere si slabire, a aparut ideea unor shot-uri sau doze pentru slabit, veritabile distrugatoare de grasime. Acestea au fost numite Alcachofa Forte. Pentru un rezultat rapid, concentratia de anghinare a fost inmultita cu 4, fata de cea a produselor concurente, prezente deja pe piata romaneasca.

Da, exista produse concurente, care, pe langa pretul exorbitant si concentratia de anghinare de 4 ori mai mica, au si un gust insuportabil. Alcachofa Forte este delicios, datorita extractului de ananas, care ii da o savoare inimitabila. Bineinteles, pentru a finaliza, in formula Alcachofa Forte au fost introdusi si 2 puternici devoratori de grasime (fara actiunea anghinarei hiperconcentrate, slabirea nu ar fi atat de rapida – pana la 5 kg in prima saptamana).

Acesti 2 devoratori de grasimi sunt L-carnitina si otetul din cidru de mere. Acestia permit finalizarea actiunii de distrugere a grasimii si eliminarea ei in mod absolut natural.

Datorita componentilor sai hiperconcentrati, Alcachofa Forte actioneaza la 7 nivele esentiale: detoxifierea organismului, activarea vezicii biliare, actiune diuretica, reactivarea metabolismului, evacuarea apei din tesuturi, distrugerea grasimilor si neutralizarea zaharurilor.

Vestile bune nu se opresc aici. Un acord direct cu laboratorul care a brevetat procedeul exclusiv de fabricare a shot-urilor Alcachofa Forte a permis si un pret-cadou de pana la 3 ori mai mic decat al produselor similare. Cu alte cuvinte, cu Alcachofa Forte veti beneficia atat de o concentratie de 4 ori mai mare de anghinare, cat si de un pret de 3 ori mai mic. Acest pret bate orice concurenta!

Atentie: cantitatile de Alcachofa Forte, la acest pret-cadou sunt limitate, asadar nu pierdeti nicio clipa. Mai multe informatii gasiti pe site-ul oficial disponibil aici.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x