Friday, March 29, 2024

Barbatii care tin dieta fortati de sotii ajung sa se ingrase

Must Read
Barbatii care adopta un regim alimentar sanatos fortati de sotii se ingrasa pentru ca fac alegeri nesanatoase atunci cand nu mananca acasa, relateaza Huffington Post.

Femeile nu ii consulta prea des pe soti atunci cand le impun o dieta, iar barbatii prefera sa o urmeze pentru a nu da nastere la certuri in familie.

In urma unui studiu realizat in Statele Unite s-a demonstrat ca dietele tinute cu forta ii fac pe barbati sa se ingrase. Acest lucru se intampla din cauza ca atunci cand mananca in oras, barbatii fac alegeri alimentare nesanatoase. Prefera sa mearga la fast-food sau sa consume cantitati mai mari de mancare atunci cand nu sunt supravegheati de sotii.

Participantii la studiul realizat peste ocean nu au apreciat alimentele selectate de sotii chiar daca dieta a fost recomandata de un medic. Cei mai multi s-au concentrat pe a-si mentine partenerele fericite, nu pe incercarea de a avea un cuvant de spus in ceea ce priveste dieta.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x