Monday, July 26, 2021

Cat economisesti cu tigara electronica

Must Read
Tigarile electronice sunt unele dintre cele mai interesante alternative la fumatul traditional. Ofera fumatorului o experienta a fumatului similara cu cea a fumatului obisnuit, cu tigari cu tutun. Beneficiile tigarilor electronice sunt numeroase, unul dintre ele fiind si costul redus.

Unul dintre beneficiile majore ale tigarilor electronice este faptul ca nu prezinta niciun risc pentru sanatate. In timp ce tigarile obisnuite cu tutun iti afecteaza dramatic sanatatea, tigarile electronice sunt mult mai putin periculoase.

Cum sa economisesti bani cu tigarile electronicePe langa avantajele pentru sanatate, tigarile electronice te vor ajuta si sa economisesti mai multi bani decat ai crede. Tigarile electronice au preturi cuprinse intre 80 si 300 de lei, cu mici variatii, in functie de calitate, producator sau model.Insa, dupa ce ai achizitionat tigara electronica, costurile tale se vor reduce drastic.

Tigara electronica este un aparat ca nu trebuie inlocuit dupa fiecare folosire, ci este unul care se incarca. Dupa achizitionarea tigarii electronice, singurele cheltuieli vor fi cele cu umplerea cartusului care contine arome si nicotina.

Insa, cu cat o tigara electronica este mai buna, cu atat va dispune de un cartus mai mare, ceea ce inseamna mai putine incarcari. Astfel vei salva si mai multi bani, decat ai face-o in cazul folosirii tigarilor normale, cu tutun.

- Advertisement -

De exemplu, daca in mod normal, pe tigarile cu tutun, cheltuiai in jur de 300 de lei pe luna, dupa achizitionarea tigarii electronice vei cheltui doar 80 lei, pentru incarcarea periodica a cartusului.

Concluzia: Atunci cand vine vorba de alternative pentru fumatul traditional, tigara electronica este cea mai eficienta si mai putin costisitoare.Pe piata se gasesc numeroase modele de tigari electronice, cu diferite concentratii de nicotina si arome, pentru simularea unei experiente cat mai reale.

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Economia europeană ar trebui să atingă nivelul de dinaintea pandemiei la începutul anului 2022

Economia europeană dă semne de redresare puternică, Banca Centrală Europeană (BCE) estimând că este pe cale să revină la...
- Advertisement -

More Articles Like This