Friday, March 29, 2024

Cea mai drastica metoda de slabit, adoptata de viitoarele mirese!

Must Read
O noua dieta, extrem de drastica, este deja un trend in randul viitoarelor mirese de peste hotare. Acestea aleg sa se hraneasca printr-un tub, introdus in nas, timp de zece zile, perioada in care nu mananca absolut nimic. Costurile acestei diete minune sunt de 1.500 de dolari, iar efectul este garantat: mai putin cu noua kilograme intr-un timp foarte scurt.

Alaturi de fiecare nunta, apare cate o metoda inedita de a scapa de kilogramele in plus, astfel ca miresele sa arate perfect in rochia visurilor lor. In acest an, metoda de pierdere in greutate nu necesita nici un program nutritional, nici antrenamente obositoare, ci doar lichide si un mic tub.

Adeptii dietei K-E isi introduc un tub in nas, care administreaza proteine, grasimi si apa, astfel ca viitoarele mirese se opresc din mancat timp de zece zile. Incetul cu incetul, solutia ajunge in stomac si ofera 800 de calorii pe zi, suprimand pofta de mancare. Rezultatul este uimitor de rapid, miresele reusind sa slabeasca cateva kilograme intr-un timp foarte scurt.

Deja populara in Italia si Spania, aceasta dieta cunoscuta sub numele de KEN sau Kentogenic Enteral Nutrition va poate ajuta sa pierdeti mai bine de noua kilograme. ,,In termen de cateva ore, foamea si pofta dispar complet, astfel incat pacientii nu simt nici o senzatie de foame timp de zile intregi”, a declarat doctorul Oliver Di Pietro. ,,De aceea este atat de uimitoare aceasta dieta”.

Indiferent de faptul ca pierd usor in greutate, aceasta dieta nu este deloc una simpla sau confortabila pentru pacienti. Acestia trebuie sa aiba mereu intr-o geanta, timp de zece zile, pungile care contin substanta bogata in proteine.

- Advertisement -

Lipsa de energie, respiratia urat mirositoare si constipatia sunt doar unele dintre efectele adverse. Unele persoane au nevoie chiar de cateva sedinte de terapie. ,,Dava veti pierde in greutate prea repede, minta dumneavoastra nu va fi capabila sa se obisnuiasca cu noul corp”, a declarat psihanalistul Bethany Marshall.

,,A fost dificil din punct de vedere emotional, este vorba de zece zile in care nu mananci nimic”, a declarat una din adeptele acestei diete. ,,Uneori, oamenii m-au intrebat daca sunt bolnava”. Costurile acestei diete sunt de 1.500 de dolari.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x