Tuesday, April 16, 2024

Cei mai versatili si comozi pantofi din lume si alte modele inedite

Must Read
Feminitatea nu este masurata de inaltimea tocului, insa, fara indoiala, o pereche de stiletto insufla acea doza de incredere in sine care ne intinde lumea la picioare.

Cum impacam, insa, dorinta de a fi seducatoare cu nevoia de a ne simti confortabil?

Magazine recomandate de catre noi:
Fashion Shoes ; Price Gator ; Ama Fashion

Ei bine, inventivitatea creatorilor de pantofi nu cunoaste granite, asa ca va prezentam cel mai nou si versatil model de incaltaminte, conceput pentru a corespunde tuturor preferintelor noastre, indiferent de momentul zilei.

Pantofii convertibili par a se inscrie in seria transformers, metamorfozandu-se din balerini ultra-casual intr-o pereche de stiletto ideali pentru o petrecere de cocktail. Introdusi pe piata de brand-ul Sheilas, mai putin cunoscuti pe meleagul autohton, acesti pantofi au fost propusi drept solutia pentru femeile care au nevoie de confort la volan (de unde si denumirea, Sheila Driving Heel), fara a renunta, ulterior, la senzualitatea tocurilor.

Acest concept de compromis intre estetic si functional este adaptabil si altor situatii, precum shopping-ul dupa o zi la birou sau o cafea cu prietenele inainte de o seara de club.

- Advertisement -

Primul care a propus aceasta viziune nonconformista asupra pantofilor a fost designerul Marte den Hollander, care a lansat aceasta idee de calapod:

In acelasi timp, brandul Day2Nightjongleaza cu granitele arhitecturale ale creatiei, lansand acest model de pantofi cu un calapod deosebit de versatil, la care poti adauga diverse tipuri si dimensiuni de toc.O investitie sigura, care supravietuieste tendintelor, nevoilor si preferintelor personale, atat de dinamice.

Asteptam pantofii cameleonici, cu o cromatica ajustabila, pentru a ne declara pe deplin multumite de evolutia tiparelor de creatie.

Cele mai originale tipuri de toc lansate de case de moda renumite

Pentru ca designul inseamna o doza ridicata de originalitate, creatorii de moda au inceput, de cateva sezoane, sa jongleze cu forma si dimensiunea tocurilor, ceea ce a condus la adevarate mostre de pantofi inediti. Am selectat cele mai interesante modele.

DSquared

 Alberto Guardiani  Kobe Levi
 Marc Jacobs  Marc Jacobs
 Nina Ricci  Chanel
 Sergio Rossi  Asos

Ce model ti-a atras atentia?

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x