Thursday, March 28, 2024

Cum porti salopeta in vara 2012?

Must Read
In trendinte de ani si ani, salopetele sunt pe val si in aceasta vara, invitandu-ne sa incercam noi modele si noi culori. Vara, in vacanta, e permis sa porti aproape orice, cu conditia sa te simti bine.

Daca inca nu ai ales ce salopete vei purta in vara lui 2012, mai ai timp sa iti achizitionezi noul outfit. Daca inca nu esti sigura cu ce sa porti salopeta sau cum accesorizezi lookul tau, iata si cateva sugestii care iti pot fi de folos.

Poarta accesorii masive, unice, cu design surprizator, daca alegi o salopeta uni, intr-o culoare neutra sau daca ai un model de salopeta ce poate fi purtata si la tinute de seara.

Magazine recomandate de catre noi:
Fashion Star ; Store Fashion ; Casual Wear ; Fan Fashion

Daca porti salopete in culori puternice, si ele vedete ale sezonului, incearca sa nu incarci tinuta.

In ceea ce priveste incaltamintea, alege sandalele cu platforma sau toc inalt pentru modele mai elegante.De fapt tocurile si salopetele merg foarte bine impreuna pentru ca subtiaza silueta, ceea ce putine salopete fac. Asa ca daca ai ceva kilograme in plus, de preferat ar fi porti salopeta care subliniaza talia sau sa folosesti curele pentru a o defini.

- Advertisement -

Ce spuneti de salopetele de mai jos? Care va place cel mai mult?

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x