Friday, March 29, 2024

Detoxifierea organismului

Must Read
Toxinele reprezinta un subiect tot mai des intalnit in referirile facute la o viata sanatoasa. De unde si cum ajung toxinele in organismul nostru ,este problema care framanta lumea medicala din toate timpurile. Aproape fiecare produs consumat are si efecte negative pentru organismul nostru.

Toxinele acumulate in organism pot provoca numeroase probleme de sanatate. Viata sedentara si o alimentatie nesanatoasa au un mare rol in acumularea toxinelor in organism si implicit cresterea in greutate.

Consumul de apa dar si o viata activa ne pot ajuta sa ne pastram un organism curat, insa in multe din cazuri avem nevoie de mai mult de atat. Un ajutor in acest sens sunt ceaiurile sau pastilele care au in compozitia lor extracte naturale care au rol in detoxifierea organismului.

Un astfel de produs este si Dieto, avand o compozitie complexa si 100 % naturala, Dieto va va ajuta sa reduceti masa corporala, topind surplusul de grasime si eliminand toxinele din organism.

Pastila Dieto prin continutul sau complex va determina eliminarea toxinelor din organism dar cel mai important va regla metabolismul. Curele de detoxifiere a organismului impun si ele la randul lor reguli stricte in ceea ce priveste dieta de detoxifiere.

- Advertisement -

Este foarte important sa consumam produse cat mai naturale cum ar fi legumele si fructele. In perioada curei de detoxifiere se interzice cu desavarsire consumul de alcool, fumatul iar in cazul cafelei vom consuma maxim o cafea/zi.

O viata activa, miscarea ne vor ajuta in cura noastra, chiar si renuntarea periodica la mijlocul de transport in favoarea mersului pe jos ne va ajuta. Mesele tarzii si rare sunt un aspect foarte important, pe langa faptul ca acestea ne vor provoca un discomfort, digestia nu este facuta cum trebuie iar in mare parte tot ceea ce a fost ingerat se va depune in tesutul adipos.

Este bine sa mancam putin si des la ore potrivite, indicat ar fi nu mai tarziu de ora 19, in functie si de ora la care ne vom culca. Curele de detoxifiere sunt recomandate doar persoanelor sanatoase, inainte de-a incepe un tratament in acest sens cereti saftul unui medic specialist.

- Advertisement -


Articolul precedent
Articolul următor
- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x