Thursday, March 28, 2024

Luati-va tigara electronica in vacanta!

Must Read
In ultimii ani multi dintre voi au avut parte de neplacerea de a nu putea fuma in diverse locuri, in vacanta, din cauza interdictiilor existente. Luati-va cu voi o tigara electronica si nu veti mai avea parte de aceste neplaceri.

A trecut 1 Mai si oficial s-a deschis sezonul vacantelor. Unii dintre noi isi vor petrece vacanta in tara, altii vor calatori prin diverse locuri ale lumii. Din nefericire, pentru fumatori, indiferent de locatia aleasa pentru vacanta, acestia se vor lovi permanent de interdictiile impotriva fumatului. Pentru acestia avem o intrebare: „Va veti lua o tigara electronica cu voi?”

Cu siguranta ca da! Veti dori sa va luati o tigara electronica cu voi din mai multe motive.

In primul rand, celor care pleaca peste granite le este dificil sa isi ia cu ei mai multe pachete de tigari din cauza interdictiilor. Iar in afara tarii, dupa cum multi fumatori stiu, pachetele de tigari sunt mult mai scumpe. De aceea este mult mai simplu sa isi ia cu ei o tigara electronica. Desigur pot folosi tigara electronica si acasa, nu doar in vacanta.

In al doilea rand, in multe destinatii turistice fumatul este interzis. Ca de exemplu, Disneyland Paris a interzis fumatul acum cativa ani, cu exceptie in zonele special amenajate. Totusi daca faceti o cautare pe Google dupa expresia „Disneyland and electronic cigarette” o sa ramaneti surprinsi pentru ca veti gasi multe persoane care sustin ca au aburit tigari electronice in parcurile Disney, fara ca cineva sa le fi reprosat ceva.

- Advertisement -

Nu il ultimul rand, multi dintre noi vor dori sa petreaca vacanta in Romania, la mare. Cu toate ca, pe plajele noastre nu exista interdictii impotriva fumatului este neplacut, atat pentru fumatori cat si pentru nefumatori, sa intalneasca in nisip mormane de mustiucuri aruncate.

Ca sa nu mai spunem de poluarea care are loc si de pericolul care il reprezinta aceste mustiucuri, in special pentru copiii care obisnuiesc sa se joace in nisip. Daca veti folosi o tigara electronica pe plaja toate aceste aspecte negative vor dispare si ati contribui la pastrarea curata a nisipului de pe plaja. Toti fumatorii ar putea sa foloseasca tigari electronice la plaja, astfel vom aveam un nisip mai curat si un aer mai nepoluat.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x