Thursday, March 28, 2024

Tania Budi slabeste cu o zi de post! Iata ce mananca!

Must Read

Tania Budi reuseste sa isi mentina silueta in limite normale. Chiar daca uneori cada prada ispitelor culinare, ea spune ca slabeste 2-3 kilograme in doar o zi de tinut post. Iata ce mananca atunci.

Tania Budi spune reuseste sa slabeasca 2-3 kilograme in doar o zi de tinut post. In cele 24 de ore, ea alege sa consume doar fructe iar acest regim fulger pare sa dea roade, dupa spusele ei.

“Mie imi place sa ma simt bine fizic. Cand pun 2-3 kilograme in plus, am grija sa nu pun mai mult, sa le dau pe astea jos printr-o zi de post, numai cu fructe. E ca si o zi de post negru si e foarte sanatos.

Mananc doar fructe si beau apa o zi. A doua zi stomacul e mult mai mic si mananc putin. Cantitatea este secretul”, a declarat Tania Budi pentru perfecte.ro.


Va recomandam sa cititi:
Cafea de slabit ; Pastile de slabit ; Slabeste usor

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x