Friday, March 29, 2024

Cori Grămescu s-a apucat de dietă! Vezi ce are voie să mănânce şi câte kilograme vrea să slăbească

Must Read

Chiar dacă petrece zeci de ore în sală, Cori Grămescu vrea să slăbească! Antrenoarea de fitness şi-a propus să scape de circa 2-3 kilograme şi s-a apucat să ţină dieta Ketogenică.

“Este o dieta in care trebuie sa consume grasimi sanatoase, legume verzi si carne slaba, nuci crude, lactate naturale si fructe nu foarte dulci. Pentru mine este minunata, pentru ca elimina complet senzatia de foame, am energie constant ape toata durata zilei si imi si permite o alegere a unor alimente pe care eu le ador – salate, carne si branzeturi mai grase”, a declarat Cori pentru slabsaugras.ro.

“Eu am 63 de kg la 1.70 si un procent de grasime in corp de 24%, asa ca imi doresc sa scap de 2-3 kg de grasime. La nivelul meu de efort fizic cotidian, mai putin ar insemna sa nu am nici un fel de energie la sala , ceea ce e de evitat. Deadline nu am, dar cred ca rezultatele vor aparea destul de repede, cred in 2 saptamani sa ajung in faza de mentinere. Trebuie intotdeauna sa ne gandim, atunci cand slabim, cat din kilogramele pierdute sunt masa musculara, apa si continut gastric si cat grasime”, a explicat ea.

Cori Grămescu, antrenoarea vedetelor din România, a dezvăluit în ce constă acest nou stil de viaţă. “Daca am pofta de ceva dulce, inaintea antrenamentelor cardio (TaeBo si Alergare in cazul meu) pot manca putina ciocolata neagra (pana la o jumatate de tableta de ciocolata cu 80% grasime este permisa o data pe saptamana) Apoi pot consuma zilnic fructe de padure, visine si ananas si astfel pot sa imi acopar pofta de fructe, iar dimineata pot consuma chiar 2 felii de paine neagra sau o felie de pizza cu blat subtire si multa multa branza”, a declarat ea.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x