Thursday, September 23, 2021

De ce este tigara electronica atat de apreciata la nivel mondial?

Must Read
Tigara electronica este atat de apreciata incat am inceput sa vedem peste tot oameni care folosesc acest dispozitiv, in baruri, la metrou si in multe locuri in care fumatul este interzis. In afara de faptul ca tigara electronica poate fi folosita oriunde exista si alte motive pentru care acest dispozitiv a devenit atat de popular.

Oricine fumeaza o tigara clasica isi asuma un risc asupra propriei sanatati. Chiar si daca fumam o singura tigara pe zi tot exista riscuri asupra sanatatii. De mult timp este recunoscut faptul ca fumatul are efecte devastatoare asupra organismului uman iar cei care sunt dependenti de tigarile clasice de multe ori se simt fara speranta. Tigara electronica poate oferi fumatorilor aceeasi satisfactie ca si tigarile clasice insa fara a afecta sanatatea lor.

Fumatorii sunt dependenti de nicotina din tigarile clasice, nu si de celelalte substante care sunt cancerigene. Tigara electronica ofera fumatorilor posibilitatea de a inhala nicotina fara alte substante cancerigene. Acest lucru aduce un beneficiu atat pentru fumatori cat si pentru nefumatori care inainte erau expusi si ei la efectele daunatoare ale fumatului pasiv.

Foarte multi fumatori sunt deranjati de mirosurile neplacute provocate de fumul de tigara. Cei care folosesc tigari electronice sunt avantajati din acest punct de vedere. Tigara electronica nu produce fum ci vapori ce contin nicotina si sunt inodori. Prin urmare acest dispozitiv poate fi utilizat oriunde deoarece nu polueaza si nu provoaca mirosuri neplacute.

Nu in ultimul rand, o data cu trecerea la tigari electronice gustul revine. Papilele gustative ale fumatorilor sunt afectate de fumul de tigara, acestea nu mai pot distinge gusturile. O data cu renuntarea la fumat cu ajutorul tigarilor electronice papilele gustative isi revin iar acestea sunt capabile sa faca distinctie intre gusturi.

- Advertisement -

Multi fumatori care credeau ca nu mai au nicio sansa sa renunte la tigarile clasice au reusit cu tigara electronica. Cu totii se declara fericiti si marturisesc ca viata lor s-a schimbat in bine.

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Imaginea anului la New York. Preşedintele României, Klaus Iohannis, s-a pozat cu manelistul Sorinel Puştiu şi familia lui

Imaginea anului la New York. Preşedintele României, Klaus Iohannis, prezent la Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite, a avut...
- Advertisement -

More Articles Like This