Friday, March 29, 2024

Dieta hipocalorica respectata de Eva Longoria

Must Read
Dieta hipocalorica o ajuta pe Eva Longoria sa piarda rapid cateva kilograme inainte de o sedinta foto sau inainte de a defila pe covorul rosu. Micuta actrita nu este adepta regimurilor drastice, dovada ca si inainte de nunta s-a bazat pe o dieta hipocalorica de mai lunga durata si pe sport in locul infometarii. Pentru a capata cat mai repede un corp tras prin inel, iata ce trebuie sa faci in functie de dieta hipocalorica tinuta de vedeta.

Dieta hipocalorica inseamna sa mananci echilibrat

De la bun inceput trebuie sa stii ca o dieta echilibrata este mai buna ca orice regim draconic. Dieta hipocalorica tinuta de Eva Longoria subliniaza nevoia unei alimentatii echilibrate. Cu alte cuvinte, nici un aliment nu trebuie scos din dieta atata timp cat il consumi cu moderatie. Timp de cinci zile dieta hipocalorica a Evei Longoria se bazeaza pe multe fructe si sport. In prima zi, poti consuma la micul-dejun suc natural de fructe si trei biscuiti din cereale integrale. Pentru pranz, ai voie o felie de paine graham si carne de pui, cateva frunze de salata si un iaurt dietetic. Pentru masa de seara pieptul de pui cu salata de varza este cina perfecta.
Dieta hipocalorica tinuta adesea de Eva Longoria incepe a doua zi cu suc natural din zmeura sau alte fructe de padure, la care adauga cafea sau ceai fara zahar si portocale sau mandarine. La pranz pregateste o salata cu ton si suc de mere. Seara pastele cu rosii incheie inca o zi din dieta hipocalorica tinuta de faimoasa actrita. Ziua numărut trei incepe cu iaurt degresat cu cereale si daca simti nevoia o cafea neindulcita. Pranzul este alcatuit din carne de vita la gratar si suc de mere sau portocale, iar pentru cina pregateste peste la gratar si un ceai fara zahar.

Include fitness-ul in dieta ta

Penultima zi de regim din dieta hipocalorica tinuta de Eva Longoria propune pentru masa de dimineata suc de fructe, doua felii de paine integrala si unt de arahide. Pranzul este compus exclusive din salata de legume, indiferent de care, iar masa de seara are in componenta un ou fiert si salata de rosii.
Ultima zi de dieta hipocalorica tinuta de Eva Longoria incepe la fel ca zilele anterioare: cu ceai sau cafea la care adauga un iaurt degresat si cereale integrale. Masa urmatoare este compusa din orez cu pui si legume. Ai grija sa folosesti orez brun si fara ulei. Pentru cina este indicat pestele la gratar si salata de legume.
Niciun regim nu da rezultate fara miscare. Din dieta hipocalorica tinuta de Eva Longoria nu este exclus jogging-ul, cum nu sunt excluse nici exercitiile la sala. Pentru a avea un corp tonifiat vedeta executa timp de patru zile exercitii de forta si doar o zi antrenament cardio.
In rest, gustarile dintre mese sunt foarte importante, actrita alegand morcovi, mere sau portocale pentru a taia senzatia de foame. De asemenea, ceaiul din plante este benefic, iar daca nu esti un adept al ceaiului, atunci cei 2 litri de apa pe zi sunt obligatorii. Vei pierde in jur de 3-5 kilograme pe saptamana cu dieta hipocalorica tinuta de Eva Longoria.

- Advertisement -


Articolul precedent
Articolul următor
- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x