Friday, March 29, 2024

Dieta in functie de zodii

Must Read
Dieta in functie de zodii tine cont de zodia fiecaruia din noi. Se spune ca fiecare zodie guverneaza o anumita parte a corpului. Ca urmare, dieta in functie de zodii tine cont de acest element. Mai mult dieta are anumite caracteristici proprii ce nu pot fi gasite in cadrul alor diete. Ca urmare ea a devenit din ce in ce mai populara. Daca te decizi sa urmezi sa urmezi o astfel de dieta, trebuie sa ai grija ca ea sa debuteze intr-o zi in care luna este este in descrestere, deoarece in acea perioada consuma tot ce i se da, fara a face niciun fel de rezerve.

Cum tin dieta in functie de zodii primele 6 zodii?

Nativii din zodia Berbec raspund cel mai bine la dietele bazate pe legume si fructe. Ei trebuie sa evite carnea rosie si sa se indrepte catre peste, pentru a evita problemele la stomac catre care sunt predispusi. Nativii din zodia Taur sunt foarte hotarati asa ca ei vor scapa de kilogramele in plus mai devreme sau mai tarziu. Dieta pe zodie recomandata pentru ei este una sanatoasa, care include toate categoriile de alimente. Gemenii au de cele mai multe ori probleme cu oasele. De aceea ei trebuie sa se indrepte catre o dieta bazata pe lactate. Salatele si fructele sunt de asemenea indicate pentru ei.
Dieta in functie de zodii spune ca nativii din zodia Racului trebuie sa manance cat mai multa sfecla rosie. Pentru ei, aceasta este un aliment minune. Ea ajuta la circulatia sangelui si imbunatateste tonusul vital. De asemenea, legumele si fructele ajuta la problemele de stomac. Leii trebuie sa consume cat mai multe legume si fructe precum salata, spanacul, broccoli-ul, strugurii, stafidele sau fructele kiwi. In cadrul dietei pe zodii, Fecioarele trebuie sa reduca numarul de dulciuri consumate. Este indicat sa inlocuiti dulciurile cu fructe.

Ce dieta urmeaza urmatoarele 6 zodii?

In cadrul dietei pe zodii Balantele trebuie sa se fereasca de orice tip de bautura alcoolica. Nativii din aceasta zodie trebuie sa renunte la mesele luate in oras si sa manance alimente sanatoase gatite acasa. Pentru Scorpioni, dieta pe zodii recomanda un regim pe baza de proteine. Fructele exotice sunt recomandata acestei zodii si trebuie consumate pe cat posibil. Cu toate acestea, Scorpionii trebuie sa se fereasca de sare. Smochinele, perele, nectarinele si citricele sunt fructele care trebuie sa apara in dieta Sagetatorilor. Pentru a evita problemele de digestie ei trebuie sa consume carne de pui sau de peste la gratar.
Dieta pe zodii le recomanda Capricornilor sa evite excesele de alimentatie, deoarece ei risca sa aiba probleme cu inima. Este bine sa nu consumati grasimi in exces si sa va axati foarte mult pe ceaiuri. Pentru Varsatori orice dieta va fi usor de tinut. Pentru ei sunt recomandate legumele, semintele si carnea alba de peste. Pestii trebuie sa se fereasca de alimentele condimentate si de bauturile alcoolice. De asemenea ei trebuie sa se fereasca si de mancarurile exotice. Pentru ei este recomandat sa consulte medicul inainte de a se apuca de unul din regimurile recomandate de dieta pe zodii.

- Advertisement -


Articolul precedent
Articolul următor
- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x