Thursday, March 28, 2024

Dieta Max Plank

Must Read
Dieta Max Plank este rezultatul unui faimos institute german de nutritie, cunoscut pentru cercetarile sale si pentru realizarile obtinute in materie de regimuri de slabit. Se spune ca aceasta dieta trebuie tinuta doua saptamani, iar daca este tinuta corespunzator greutatea dumneavoastra corporala nu se va mai schimba timp de doi ani. Dieta Max Plank modifica metabolismul astfel incat el creaza un camp energetic care previne depozitarea grasimilor. Acest regim va poate ajuta sa slabiti 9 kilograme in numai doua saptamani, astfel atingand greutatea dorita. Cu toate acestea, trebuie sa aveti grija sa nu va indepartati de la pasii dietei.

Cum se tine dieta Max Plank?

Dieta Max Plank este impartita pe 7 zile, pentru fiecare zi fiind programat un meniu simplu ce trebuie urmarit cu sfintenie. In cadrul aceste diete nu se consuma alcool sub nicio forma. In prima zi a dietei, la micul dejun, trebuie sa consumati doar o cafea simpla, fara zahar. La pranza puteti consuma doua oua fierte cu spanac la care adaugati foarte putina sare. Cina va consta in gratar de vaca si o salata verde cu telina.
Fiecare zi este impartita in functie de mesele principale. In a doua zi puteti adauga o felie de paine neagra la cafeaua de dimineata, la pranz puteti consuma o friptura mare cu salata si un fruct, iar seara veti consuma sunca de Praga in orice cantitate. In ziua a treia veti relua meniul de la micul dejun din a doua zi, la pranz veti manca doua oua fierte, cu rosii si salata verde, iar seara trebuie sa consumati sunca de Praga si salata verde.
Dieta Max Plank continua astfel cu inca patru zile. Cafeaua fara zahar si felia de paine neagra raman inca o data elementele micului dejun, la pranz veti consuma un ou fiert, morcovi cruzi si branza foarte slaba, iar seara veti alege doar fructe si iaurt simplu. In ziua numarul cinci, in cadrul dietei Max Plank, veti adauga morcovi cruzi si suc de lamaie la micul dejun, eliminand felia de paine. Pranzul va consta din peste fiert la aburi si rosii, iar cina va fi formata dintr-un gratar cu rosii. In ziua a sasea reluam micul dejun din ziua numarul doi, adaugand un gratar de pui la pranz si doua oua fierte cu morcovi. In ultima zi veti bea un ceai de orice fel la micul dejun, veti consuma gratar si un fruct la cina, iar apoi veti putea alege orice pentru masa de seara. In a doua saptamana se reia regimul Max Plank din prima saptamana.

Ce este complet interzis in cadrul dietei Max Plank?

Ca orice alta dieta si regimul Max Plank are mai multe alimente si bauturi care sunt interzise in cadrul ei. Regula de aur, dupa cum am mentionat mai devreme, este sa nu consumati bauturi alcoolice in cadrul dietei Max Plank. De asemenea nu consumati produse fainoase sau de patiserie. Aveti grija sa alegeti un tip de sare slab iodata.
Pe langa regimul expus mai sus, puteti consuma cel putin un fruct pe zi in cadrul dietei Max Plank. De asemenea trebuie sa aveti grija sa consumati cat mai multe lichide. Desi nu este o dieta usor de urmat, mai mult ca sigur rezultatele dorite nu vor intarzia sa apara in cadrul dietei Max Plank.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x